کد خبر 54884
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۱

رئيس‌جمهوري ونزوئلا از رئيس‌جمهوري و نخست وزير روسيه بخاطر فروش تجهيزات نظامي به اين كشور و داشتن سهم قابل ملاحظه آنها در مدرنيزه‌سازي ارتش ونزوئلا قدرداني كرد.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، فارس به نقل از پايگاه خبري-اينترنتي «راس بالت» نوشت، "هوگو چاوز " رئيس‌جمهوري ونزوئلا از "دميتري ميدويديف " رئيس‌جمهوري و "ولاديمير پوتين " نخست وزير روسيه بخاطر فروش تجهيزات نظامي مدرن به اين كشور كه براي نخستين بار در تاريخ 5 جولاي (14 تير ماه) در رژه نظامي بزرگي در كاراكاس به نمايش گذاشته خواهند شد، تشكر كرد.

تلويزيون دولتي ونزوئلا روز جمعه گزارشي از يك نشست كاري رئيس جمهوري اين كشور در هاوانا (كوبا) كه دوران نقاهت بعد از عمل جراحي خود را مي‌گذراند، را نشان داد. چاوز در اين ملاقات كه وزير امور خارجه و فرمانده عمليات راهبردي ونزوئلا در آن حضور داشتند، فيلمي را از آماده سازي تجهيزات نظامي خريداري شده از روسيه تماشا كرد.

وي بعد از آن يادآور شد كه در تاريخ 5 جولاي در كاراكاس رژه نظامي بزرگي به مناسبت دويستمين سالگرد استقلال ونزوئلا برگزار خواهد شد كه در آن تانك‌ها، ماشين‌هاي نفربر و ساير تجهيزات نظامي خريداري شده از روسيه به نمايش گذاشته خواهند شد.

رئيس‌جمهوري ونزوئلا در اين رابطه از رئيس‌جمهوري و نخست وزير روسيه بخاطر سهم قابل ملاحظه آنها در مدرنيزه سازي ارتش ونزوئلا قدرداني كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
    0 0
    بازم مسئولان دولتی برن و بگن چاوز خوبه!! مفت مفت پول نفت ما رو می‌گیره می‌ده برای کشورش از روسیه سلاح می‌خره! بابا دولت باید شرم کنه خداوکیلی! حیا هم خوب چیزیه!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس