سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به رزمايش موشكي پيامبر اعظم (ص) 6 گفت: جمهوري اسلامي ايران از نظر صنايع دفاعي و نظامي گام‌هاي بسيار بلندي برداشته است و انشاءلله در آينده موشك هاي جديدتر را عرضه خواهيم كرد.

به گزارش مشرق، كاظم جلالي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: جمهوري اسلامي ايران امروز از توان دفاعي خوبي برخوردار است و هر گونه چشمداشت به سرزمين جمهوري اسلامي ايران با عكس العمل قاطع، سريع و بدون رودربايستي مواجه مي‌شود.
وي اظهار داشت جمهوري اسلامي ايران توان خود را در سطح شعار مطرح نمي كند بلكه اين موضوع در مرحله عمل هم قابل مشاهده است.
نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: يكي از مهمترين پيام هاي اين رزمايش صلح و دوستي با مردم و دولتهاي منطقه بوده و در واقع اين توان هم افزايي امت اسلامي، كشورها و مردم منطقه است.
جلالي گفت: ملتي كه اعلام مي كند بر روي پاي خود ايستاده است، امروز نشان داده كه با تمام تحريم ها، اينگونه راست قامت ايستاده و بر توان دفاعي خود روز به روز مي افزايد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس