مدیر کل مسکن و شهرسازی استان تهران درباره قیمت تعیین شده برای ساخت مسکن مهر در سال ۹۰ گفت: قیمت واگذاری برای هر متر واحد مسکونی، ۳۰۰ هزار تومان است که درصورت داشتن آسانسور، این مبلغ تا سقف ۳۱۰ هزار تومان افزایش می یابد.
به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، کیان پور تأکید کرد:تاکنون درهیچ یک از فراخوانها و قراردادها منعقد شده، قراردادی با قیمت بالاتر از ۳۱۰ هزار تومان منعقد نشده است.
وی ادامه داد: در این میان تنها برای حمایت از صنعتی سازی و سازه های پیچ و مهره ای اجازه ۳ درصد افزایش قیمت داده شده است که معادل ۹ هزار تومان در هر مترمربع است.
مدیر کل مسکن و شهرسازی استان تهران با قدردانی از بانک مسکن و مدیریت آن درخصوص ارائه تسهیلات به انبوه سازان تصریح کرد: بانک مسکن نقش بسیار مهمی در اجرای تمام پروژه ها به ویژه طرح مسکن مهر دارد.
دبیر ستاد مسکن مهر استان تهران با اشاره به حضور ۱۱۰ هزار نفر متقاضی در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر استان در دور نخست و ساماندهی آنها ازجانب تعاونی های مسکن گفت: برخی از این تعاونی ها با مشکلاتی در جمع آوری آوره متقاضیان مواجهند و برخی نیز در حال ساخت واحدهای هستند که در حال حاضر وضع مطلوبی دارند.
کیان پور گفت: براساس مصوبه دولت در اواخر سال ۸۸ و پس از مذاکراتی که برای معرفی باقی متقاضیان مسکن با وزارت تعاون انجام شد، از بهمن سال گذشته ثبت نام در سازمانهای مسکن و شهرسازی متمرکز شد و ثبت نام در مراکز دیگر مورد قبول نیست.
این مقام مسئول افزود: براساس این مصوبه ثبت نام متقاضیان مسکن مهر در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت، به مسکن و شهرسازی و کمتر از ۲۵ هزار نفر به بنیاد مسکن واگذار شد.
وی اضافه کرد: در این جهت سامانه ای نیز طراحی شده که پس از مراجعه متقاضی به این سازمانها و بنیاد و پس از آنکه واجد شرایط تشخیص داده شد، از وی ثبت نام می شود.
کیان پور گفت: به این ترتیب در دور دوم طرح ملی مسکن بیش از ۸۰ هزار نفر متقاضی ثبت نام کرده اند.
وی درباره شیوه اعطای واحد به متقاضی افزود: پس از تشخیص، افراد واجد شرایط به بانک ها معرفی می شوند و در این بانک حسابی به نام این افراد افتتاح می شود که سود آن متعلق فرد به متقاضی است.
مدیر کل مسکن و شهرسازی استان تهران در این باره اظهار داشت : هرگاه موجودی متقاضی به ۶۰درصد آورده برای تحویل واحد و واحد مذکور به مرحله اتمام سقف برسد، واحد مورد نظر براساس قرارداد پیش فروش تنظیم شده به متقاضی پیش فروش می شود.
وی درباره شرایط قرارداد پیش فروش افزود: براساس این قرارداد مسکن و شهرسازی مجاز است که با رسیدن واحد به مرحله سفت کاری از حساب متقاضی برداشت کند و در مراحل مختلف زمانی قید شده در قرارداد پول را به سازنده بدهد.
این مقام مسئول با مفید خواندن این اقدام درباره تأثیر آن اظهار کرد: با توجه به اینکه تا پیش از جمع آوری ۶۰ درصد آورده قرارداد پیش فروش منعقد نمی شود، سازنده نیز مطمئن است که در زمان امضای قرارداد پیش فروش، این مبلغ در حساب وی موجود است، در نتیجه سازنده به بازگشت اصل سرمایه خود اطمینان دارد.
کیان پور در پایان خاطر نشان کرد: در انتهای ساخت واحد نیز متقاضی باید تمام پول سازنده را تصفیه کند تا بتواند واحد را تحویل گیرد.