کد خبر 54462
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۱

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: برای جلوگیری از انتقال مسمومیت غذایی، محتویات کنسروها حداقل به مدت 2 دقیقه گرم شوند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، مهندس رضا غلامی با بیان این مطلب افزود: انواع و اقسام مواد غذایی به صورت کنسرو شده در بازار موجود است که توجه به سلامت آنها بسیار مهم و ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه حتما محتویات کنسرو باید گرم شود، در خصوص نحوه گرم کردن آن گفت: پس از شستشوی قوطی کنسرو آن را باز کرده و محتویات کنسرو را در داخل ظرف ریخته و سپس آن رابه مدت حداقل 2 دقیقه گرم کنید.

معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت در خصوص کنسرو تن ماهی نیز افزود: مسمومیت از طریق کنسرو ماهی آلوده، بسیار زیاد است و این مسمومیت باعث انتقال سم بوتولیسم به بدن می‌شود که از بدترین نوع مسمومیتهای غذایی است و حتی منجر به مرگ شخص می‌شود بنابراین لازم است که محتویات تن ماهی با 70 درجه سانتی‌گراد کاملا گرم شود.
وی درادامه گفت: ظاهر کنسرو نیز باید سالم باشد، فرورفتگی و یا بادکردگی در آن مشاهده نشود. البته اگر کنسرو باد کرده است می‌توان با انگشت شصت و سبابه روی کنسرو فشار وارد کرده و در صورت برگشت، کنسرو فاسد است و باید معدوم شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۸
    0 0
    بيست دقيقه بايد جوشيده بشه - با اين خبر رساني مردم را ميكشيد - دو دقيقه نه عزيز جانم بيست دقيقه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس