صفار هرندی معتقد است که ظهور جریان انحرافی سبب تضعیف کارکرد دولت شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس ، محمدحسين صفار هرندي مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي شامگاه دوشنبه در گردهمايي بزرگ بازخواني مهارت‌ها و تجربه‌هاي اصولگرايان از هفت تير 1360 تا سوم تيرماه 1384 كه به ابتكار مجتمع علمي و فرهنگي شهيد مصطفي محمد مازح «دهكده جهاني مقاومت، روستاي كياپي» در حسينيه عاشقان شهرستان ساري برگزار شد، به سالروز رفع خطر از مقام معظم رهبري در سال 1360 اشاره كرد و افزود: خداوند به ما لطف كرد و آيت‌الله خامنه‌اي را به ملت برگرداند.
وي با اشاره به اينكه خرداد و تير روزهاي پرحادثه‌اي بودند كه از حكمت‌هاي الهي برخوردارند، خاطرنشان كرد: در اين ماه‌ها اتفاق‌هاي بزرگي روي داده است كه نقشي تعيين كننده در مسير تاريخ ملت داشتند. 
صفار هرندی همچنين از ابتكار دلسوزان انقلاب در دهكده جهاني مقاومت به عنوان يكي از رويش‌هاي انقلاب نام برد و افزود: حضور قشرهاي ديني مردم موجب شد كه دور افتاده‌ترين روستاي شمال كشور نام و آوازه جهاني پيدا كند.
وي از فعالان مجتمع فرهنگي و علمي شهيد مصطفي محمود مازح تشكر كرد و گفت: سلمان رشدي‌ها تا زماني كه در قيد حيات هستند با اين اقدام‌ها بايد تن‌شان بلرزد و اين پرچم در روستاي كياپي برافراشته شده است.
صفار هرندي با تاكيد بر اينكه انگيزه دفاع از انقلاب و آرمان‌هاي نظام اسلامي نبايد كم شود، خاطرنشان كرد: حضور مردم در صحنه‌هاي مختلف توانسته است نقشه دشمنان را نقش بر آب كند.
وي در بخش ديگري از سخنانش سابقه كاربردي تعبير "اصولگرايان " را در ادبيات دوران انقلاب به حدود اواخر دهه 70 و اوايل دهه 80 معطوف دانست و يادآور شد: تعبير اصولگرايي تازه اختراع نشده است، اين تعبير از زماني به كار گرفته شد كه عده‌اي آن را بنيادگرايي خطاب مي‌كردند.
مشاور فرهنگي سپاه با اشاره به اينكه زماني اصولگرايي در محيط سياسي كشورمان به وجود آمد كه گروهي پرچم مقابله با اصول انقلاب را در دست گرفته بودند، بيان داشت: برخي از اين افراد و سبك‌سران كساني بودند كه در اداره كشور نيز نقش داشتند.
وي با تاكيد بر اينكه در مقابل حركات براندازانه بايد بر مباني و اصول انقلابي اصرار شود، اظهار داشت: برگزاري اين گردهمايي را نمونه‌اي از اين حركت و انگيزه سياسي صحيح مي‌دانيم.
صفار هرندي همچنين با يادآوري اين نكته كه نيروهاي وفادار به انقلاب اجازه ورود فتنه‌گران را نميدهند، گفت: تمام كساني كه دل در گروه انقلاب و تبيعت از ولي فقيه دارند از دستاوردهاي انقلاب اسلامي محافظت مي‌كنند.
وي با يادآوري بخشي از مولفه‌هاي اصولگرايي خاطرنشان كرد: سنت‌هاي نوين اصولگرايانه كه در برخي مقاطع تعطيل شده بود در دهه 80 به مرحله بازخيزش رسيد و در جامعه سياسي كشورمان تولدي دوباره يافت.
وي همچنين به گروهي از فتنه‌گران كه دهه نخست انقلاب را دهه فقه و مديريت فقهي و دهه دوم را دهه علمي مي‌ناميدند اشاره كرد و افزود: كساني اين مباحث را مطرح كردند كه نان سفره جمهوري اسلامي را خورده بودند.
صفار هرندي با تاكيد بر اينكه مقوله حاكميت دوگانه در ايران جزو خواب و خيال‌هايي بودي كه دشمن آن را رها نكرده است، تصريح كرد: در زمان رياست جمهوري هاشمي رفسنجاني بود كه دشمن به دنيا القا كرد كه ايران دو رهبر دارد، يكي به عنوان رهبري سياسي و ديگري به عنوان رهبري مذهبي، در واقع دشمنان سعي مي‌كردند كه رهبري ديني را تشريفاتي جلوه دهند.
مشاور فرهنگي سپاه گفت: گلايه‌اي كه از آقاي هاشمي رفسنجاني در آن زمان مطرح بود اين بود كه چرا براي برهم زدن توطئه‌هاي جدي دشمن قدم جدي برنداشت.
وي در بخش ديگري از سخنانش به تهاجم فرهنگي دشمنان كه توسط مقام معظم رهبري هشدار داده شد، اشاره كرد و افزود: در آن زمان گفتمان حاكم بر نيروهاي خودي اسير سنت‌هاي قديمي بود كه زبان گفت‌وگو با نسل جديد را بلد نبودند و راه ورود به جامعه نسل دوم و سوم انقلاب را نمي‌شناختند.
صفار هرندي در ادامه از هاشمي رفسنجاني به عنوان شخصيتي ياد كرد كه بايد حرمتش حفظ شود و بيان داشت: ذكر اين نكته نيز ضروري است كه در سوم تير 1384 كساني از نامزدي هاشمي رفسنجاني حمايت كردند كه سال‌ها از انقلاب خداحافظي كرده و سخت به دنبال انتقام‌گيري از انقلاب بودند.
وي در ادامه به خطرهاي جريان‌هاي انحرافي اشاره كرد و افزود: خطري كه از جريان انحرافي برمي‌آيد دعوت به دين شهودي و اشراقي در مقابل دين مكتبي است.
صفارهرندي با تاكيد بر اينكه در دين مكتبي آموزه‌هاي نبوي نهفته است، گفت: در اين آموزه‌ها يك مورد هم ارجاع به خواب و خيال نيز نداريم.
وي با اعلام اينكه كساني به عنوان مدعيان باب امام و يا خود امام در پيرامون اين انحرافات وجود دارند، اظهار داشت: بنا به گفته دادستان تهران در حال حاضر عده‌اي مدعي امام زماني در زندان اوين نگهداري مي‌شوند.
مشاور فرهنگي سپاه، برجسته‌ترين انحراف را دعوت مردم به تبيعت نكردن از روحانيت و ولي فقيه برشمرد و افزود: منحرفان به دنبال اين هستند كه اين جريان‌هاي موهوم را به ولايت و مهدويت وصل كنند.
صفار هرندي در عين حال تاكيد كرد: حضور جريان انحرافي ممكن است موجب كندي روند خدمت به مردم شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس