کد خبر 52906
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۵

باشگاه پاس همدان كه در آخرين ثانيه‌هاي ليگ برتر به دسته اول سقوط كرد اكنون دست به طرحي به ظاهر ابتكاري زده است.

به گزارش مشرق به نقل از آتی، اين باشگاه براي جذب بازيكنان مستعد استان همدان، اقدام به تست گيري از بازيكنان كرده و براي تيم‌هاي پاس، پاس نوین، امیدها و جوانان پاس جذب چهره های با انگیزه و تازه می کند. که اين تست گيري تا روز 30 خرداد به پايان می رسد.
تا اين جاي كار، باشگاه پاس اقدام قابل تقديري انجام داده اما وقتي در مدارك لازم براي تست گيري از هر بازيكن، درخواست واريز مبلغ 100 هزار ريال ( 10 هزار تومان) شده است فلسفه استعداد يابي بازيكنان كمي زير سوال مي‌رود.
زيرا امكان دارد يك نوجوان يا جوان شهرستاني استعداد درخشاني در فوتبال محسوب شود اما توان پرداخت 10 هزار تومان را نداشته باشد که برای این قضیه راه حلی در نظر گرفته نشده است.
به همين دليل برخي مي‌گويند اين نحوه تست گيري بيشتر براي كسب درآمد است تا استعداد يابي!
خدا کند ما اشتباه کرده باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس