به گزارش مشرق به قنل از مهر، دکتر اسلام یعقوبیان مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: شستشوی صیفی جات از جمله هندوانه، خربزه و طالبی با مایع ظرفشویی و شوینده ، در این فصل و قبل از بازشدن آن از ابتلاء به بیماریهای اسهالی عفونی موثر است.
وی افزود: به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.
یعقوبیان تصریح کرد: جهت جلوگیری از اسهال عفونی حتما سطح خارجی صیفی جات به خصوص هندوانه، خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید.
برای پیشگیری از بیماریهای روده ای توصیه می شود هندوانه، خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید.