کد خبر 52561
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

نظاميان كره‌جنوبي اشتباها به يك هواپماي مسافربري چين با 119 مسافر به جاي هواپيماي كره‌شمالي شليك كردند.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، فارس به نقل از شبكه الجزيره نوشت، مقامات هوانوردي كره‌جنوبي اعلام كردند كه نظاميان اين كشور به يك هواپيماي مسافربري چين با 119 سرنشين به اشتباه اينكه آن هواپيماي كره‌شمالي ‌است شليك كرد.

بر اساس اين گزارش، مقامات امروز شنبه اعلام كردند كه نظاميان پست محافظ در جزيره "جيودومگ " در امتداد سواحل غربي كره‌جنوبي به سمت اين هواپيما كه داشت پايين مي‌آمد تا به فرودگاه بين‌المللي "اينچئون " در سئول نزديك شود، با تفنگ K-2 شليك كردند.

خبرگزاري يونهاپ كره‌جنوبي به نقل از يك مقام نيروي دريايي اعلام كرد كه شليك نظاميان كره‌جنوبي در حدود 10 دقيقه ادامه داشت اما هواپيما آنقدر دور بود كه هيچ آسيبي به آن وارد نشد.

اين مقام گفت: زماني كه اين هواپيما بر سر جزيره "جومون " نزديك شد نظاميان به اشتباه اينكه آن متعلق به كره‌شمالي است به آن شليك كردند.

اين هواپيما بر فراز جنوب‌شرقي جزيره "جومون " در 12 كيلومتري از جنوب "جيودونگ " به سمت "اينجئون " در حال پرواز بود. جئودونگ فقط در 1.7 كيلومتري از جنوب سواحل كره‌شمالي قرار دارد.

نظاميان كره‌جنوبي به دليل تنش‌‌هاي ايجاد شده با كره‌شمالي در حال آماده باش هستند.
روابط دو كره بيش از 10 سال است كه به بدترين نوع خود باقي مانده است و ماه گذشته نيز پيونگ‌يانگ اعلام كرد كه هر نوع رابطه‌اش را با دولت سئول قطع خواهد كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس