در نشست جنگ جهانی سایبری ناتو، کارشناسان نسبت به رقابت تسلیحاتی، افزایش حملات سایبری و آسیب پذیری بسیار بالا نسبت به این حملات هشدار دادند.

به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق؛ در نشست جنگ جهانی سایبری ناتو، يكي از كارشناسان عاليرتبه فناوري اطلاعات خطاب به ناتو گفت: جهان در حال ورود به عصر جديدي از تسليحات سايبري است، عصري كه در آن دائما نسخه‌هاي پيچيده‌تري از نرم‌افزارهاي مخرب، تسليحات انتخابي و مطلوب عواملي هستند كه در اغلب موارد، رديابي آنها غيرممكن است.

خبرگزاري فرانسه در این زمینه نوشت: "ميكو هايپونن"، در نشستي مركز سايبري ناتو مستقر در "تالين" كه با محور جنگ جهاني سايبري برگزار شد، گفت: ما در حال ورود به عصري از رقابت‌ تسليحات سايبري هستيم، اما مشكلي كه وجود دارد، اين است كه ما نمي‌دانيم كه ديگران چه نوعي از تسليحات جديد را در اختيار دارند، بنابراين ما ابزار كارآمد و سريعي براي مقابله با آنها نداريم.

وی كه براي يكي از شركت‌هاي برجسته جهاني فناوري اطلاعات كار مي‌كند، گفت: ما در اغلب موارد، نمي‌دانيم كه چه كسي مسئول ( حملات سايبري) است و چه كسي اين تسليحات را در اختيار دارد.

هيپونن، به دخالت در مهار كرم‌هاي رايانه‌اي "استورم" و "استاكس‌نت"، شناخته شده است و به مقامات آمريكايي، اروپايي و آسيايي در رمزگشايي جرايم جهاني سايبري كمك كرده است.

او پيمان‌كاران دفاعي، سازمان‌هاي دولتي و غير دولتي را به عنوان سه هدف اصلي گروه‌ هكرها متمايز كرده است.

هيپونن گفت: خسارت معمولا از طريق دريافت پيوست از يك فرستنده‌اي كه شما مي‌شناسيد و يا كاملا به او اطمينان داريد؛ پيوستي كه به نامه الكترونيكي ( دريافتي شما ) از وزارت دفاع آمريكا، بانك جهاني، سازمان ملل و غيره لينك شده ولي در حقيقت كاري با آنها نداريد، اتفاق مي‌افتد.

"كريس براون"، يكي از كارشناسان شركت آمريكايي امنيت شبكه‌اي "نت‌ويتنس" گفت: فناوري‌هاي اخير به آساني در حال شكست هستند. مردم پيچيدگي و قابليت تهديد سايبري را كم اهميت تصور مي‌كنند و اقدامات پيشتازانه‌اي انجام نمي‌دهند.

يكي از مقامات ناتو اين هفته در كنفرانس تالين اعلام كرد كه ناتو برنامه‌ريزي كرده است تا از طريق ايجاد يك گروه ويژه براي شناسايي و واكنش به تهديدات اينترنتي، قابليت‌هاي دفاع سايبري خود را اصلاح و تقويت كند.

شركت امنيت سايبري "سايمنتيك" اخيرا گزارش داده است كه حملات مبتني بر وب از سال 2009 تا 2010 ميلادي، تا 93 درصد افزايش داشته است.

كنفرانس امنيت سايبري در روزهاي هفتم الي دهم ژوئن با حضور 300 كارشناس برجسته فناوري اطلاعات از سراسر جهان با تمركز بر ابعاد قانوني و سياسي امنيت اينترنت جهاني و ملي برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس