کد خبر 51947
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۷

رئيس كميسيون امنيت و امور خارجه كنست (پارلمان) رژيم صهيونيستي تاكيد كرد كه در جنگ آتي عمق اسرائيل تبديل به جبهه جنگ شده و اصابت هزاران موشك شهرهاي آن را فلج خواهد كرد.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، فارس به نقل از راديو رژيم صهيونيستي نوشت: "شائول موفاز " در اظهاراتي در جلسه كميسيون امنيت و امور خارجه كنست كه با حضور رؤساي شهرداري‌هاي رژيم صهيونيستي برگزار شد، تاكيد كرد كه در جنگ آتي عمق اسرائيل به جبهه جنگ تبديل شده و موشك‌هايي كه به سمت آن شليك مي‌شود فعاليت شهرها را فلج خواهد كرد.

وي افزود: اما اگر اسرائيل بداند كه چگونه براي مقابله با زمين لرزه‌ها آماده مي‌شود پس بايد بداند كه براي جنگ آتي نيز چگونه آماده شود.

موفاز همچنين به انقلاب‌هاي مردمي در منطقه اشاره و تصريح كرد: اميدواريم كه انقلاب‌هاي جوانان در مصر و اردن صلح با اسرائيل را حفظ كنند؛ جوانان كشورهاي عربي انقلاب را آغاز كرده‌اند اما در نهايت آنها نيستند كه حكومت را به دست مي‌گيرند و ما اميد داريم كه حوادث اردن گسترده نباشد.

از سوي ديگر "يائير گولان " فرمانده جبهه داخلي رژيم صهيونيستي تاكيد كرد كه جنگ آيند اسرائيل به مدت زمان زيادي نياز دارد، تعداد موشك‌هايي كه به سمت اسرائيل شليك خواهد شد واقعا زياد و دور برد خواهد بود.

وي افزود: ما سناريوي احتمالي براي هر جنگ را به تمامي شهرداري‌ها ارائه كرديم و به هر شهرداري پيش‌بيني خود از تعداد موشك‌هايي كه در صورت وقوع جنگ شليك خواهد شد، ابلاغ كرده‌ايم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس