به گزارش مشرق به نقل از آینده، با جدی شدن بحث وزارت ورزش و جوانان و معرفی گزینه ها به مجلس، خبرها حكایت از آن دارد كه مجلس بنا دارد حتی در صورت معرفی چندباره گزینه های منتسب به مشایی و عدم رعایت اعتماد به چند گزینه، به گزینه منتسب و مرتبط با جریان انحرافی رای ندهد و این مجموعه بزرگ كه با 700 تا 800 میلیارد تومان بودجه، به عنوان متولی امور میلیون ها جوان و هزاران ورزشكار، محل مناسبی برای جمع آوری آراست، به دست این طیف نیفتد.
گویا برادرزاده یكی از سران جریان موسوم به انحرافی در واكنش به این رویكرد مجلس شورای اسلامی، در محفلی خصوصی عنوان می كند: اول باید ببنیم این وزارتخانه شكل می گیرد یا مثلاً ما این را تشكیل می دهیم و زیرمجموعه اش دو سازمان جوانان و ورزش ایجاد می كنیم و عملاً همان كار را می كنیم. بر فرض هم كه مصوبه اجرا شود، مهم نیست چه كسی وزیر شود، مهم این است كه من قائم مقام می شوم و این وزارتخانه را من اداره می كنم، حال هركس می خواهد، رای اعتماد بیاورد.
وی كه به تازگی در تلاش است حضورش را در ورزش توسعه دهد، در واكنش به گفته های یكی از حاضرین كه در صورت این اتفاق، وزیر استیضاح می شود، تاكید می كند: اولاً مجلس وزیری كه تازه رای اعتماد داده نمی تواند استیضاح كند، چون خودش زیر سوال می رود و به همین دلیل مجبور است پنج شش ماهی تحمل كند و بعد بحث جمع آوری امضا برای استیضاح را راه بیندازد كه این مدت هم به عمر این مجلس كفاف نمی دهد و پیش از آنكه اینها بخواهند بجنبند، رفته اند.
این چهره ساده دل ادامه می دهد: مجلس بعد هم كه تا بیاید و شكل بگیرد و مشخص شود جهت گیری و ائتلاف هایش، شش ماهی كار دارد و دیگر می رسیم به سال آخر دولت كه سال آخر هم به نفعشان نیست ما را در منگنه و استیضاح بگذارند كه اگر بكنند، چهره ما در سطح افكار عمومی مظلوم می شود و برایمان بد هم نمی شود. آن وقت حاضرم به این قیمت از وزارت ورزش بیرون بیایم. البته همان شش ماه اول بسیاری از مدیركل ها و رئیس فدراسیون ها را تغییر می دهیم و اگر من هم نباشم، برنامه ها طبق روال پیش بینی شده اجرا می شود.
برادرزاده چهره حاشیه ساز در آخر پیرامون این بحث، یادآور می شود: البته این بدترین نوع احتمال است، چون مجلس بعد باید در اختیار ما باشد تا بتوانیم برنامه هایمان را پیش ببریم. همین الان كه با شما صحبت می كنم، یك سری كاندیداها را قطعی كرده ایم كه برخی از آنها در شهرهایی كه اصلاحطلب های فعلی مجلس ردصلاحیت می شوند و گزینه جدی وجود ندارد، كاندیدا می شوند و بعضی ها هم در شهرهای بزرگ مثل اهواز و شیراز كاندیدا می شوند و ما امیدواریم از صد و خرده ای آدمی كه با ما هماهنگ هستند، 60، 70 نفر رای را بیاورند.
او همچنین مدعی می شود: آقایان نشسته اند سر انتخابات مچ ما را بگیرند كه مثلاً یك میلیون ریخته ایم به حساب فلان كاندیدا و او را ردصلاحیت كنند و جلوی ما را بگیرند، در حالی كه اصلاً ما دنبال این نیستیم كه از حساب رسمی دولتی استفاده كنیم و آقای "ا" كه وضع مالی خوبی دارد و الان هم مشكلاتش در بانك .... بالا گرفته، دنبال این است كه در مجلس پایگاه داشته باشد و ما هم از طریق او به نمایندگانمان 200 تا 500 میلیون تومان كمك می كنیم. حسابش را بكنید با این رقم ها در حوزه های كوچك كه هیچ، در شهرهای بزرگ همچون اهواز هم یك میلیون شناسنامه و كلی طایفه می شود خرید.