کد خبر 51744
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۹

اردشیر امیر ارجمند، مشاور میرحسین موسوی تصریح کرد که برای انجام ماموریتی در خارج از کشور بسر برده و شورای هماهنگی راه سبز امید را راه اندازی کرده است.

به گزارش مشرق به نقل از «جوان انلاین»،مشاور میرحسین موسوی که در برنامه نوبت شما شبکه بی بی سی فارسی حضور یافته بود درپاسخ به بینندگان این شبکه با عبور از این سوال که چرا که مدیریت فتنه گران به خارج از کشور انتقال یافته گفت: محل اقامت اهمیت اساسی ندارد، بلکه آنچه مهم است این است که چه کار می کنیم و با چه هدفی. وظیفه ای بر عهده من قرار گرفته که ایفای آن وظیفه مستلزم وجود من در خارج از کشور بوده است.

این اظهارات مشاور میرحسین موسوی در حالی صورت می گیرد که با توجه به دیدار وی با «تریتا پارسی» مشاور اوباما می توان راز ماموریت وی را در خارج از کشور دریافت.

تریتا پارسی که از او به عنوان مشاور پنهان باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در زمینه ایران نام می برند از عناصر اصلی پشت پرده جنگ نرم علیه ایران بوده و ازآنچنان قدرت نفوذی برخوردار است که مشاوره های وی به اوباما تا ظرف مدت یک هفته به مرحله عملیاتی می رسد.

مشاور میرحسین موسوی که چندی پیش برای انجام چند دیدار و سخنرانی در آمریکا بسر می برد در بخش دیگری از گفتگوی خود در برنامه نوبت شما شبکه بی بی سی فارسی بخشی از آشفتگی های فتنه گران را به بروز داد و بدون اشاره به برنامه های جدید این فرقه همچنان بر تظاهرات خیابانی و تحصن و...تاکید کرد.

وی همچنین در خصوص رویکرد فتنه گران به مقوله انتخابات گفت: انتخابات برای ما هم استراتژی است و هم تاکتیک. ما یک جنبش مسالمت آمیز و به فکر گذار دموکراتیک هستیم؛ لذا ما هیچوقت انتخابات را به طور مطلق نفی نمی کنیم. اما ادعای شرکت بدون هیچ قید و شرط هم معنا ندارد. ما مجبور نیستیم در هر انتخاباتی شرکت کنیم.

گفتنی است تحرکات اردشیر امیرارجمند در حالی صورت می گیرد که «جوان آنلاین» سال گذشته از سفر وی به سرزمین های اشغالی خبر داده بود.

در این سفر دیدارهایی با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با مشاور ارشد موسوی فراهم شده بود و طرفین با یکدیگر به بررسی موضوعات مختلف از جمله چگونگی شکل دهی پروژه آشوب اسرائیلی در ایران پرداخته بودند.

اردشیر امیر ارجمندی اول کسی بود که راهپیمایی حامیان موسوی در 25 بهمن سال 89 را مطرح کرده و 24 بهمن نیز وی در گفتگو با شبکه بی بی سی فارسی از حضور عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه در راهپیمایی فتنه گران در 25 بهمن خبر داده بود،خبری که آن زمان توسط دو سایت نیز جعل شده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • رضا ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    بر آدم دروغگو و دروغ نويس وپدر و مادر و جد و اباد و اولاد و مريد و مراد شان مدام لعنت باد
  • ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    این هم می خواهد از نمد مردم ایران اونور آب برای خود کلاهی بسازد ما که روز و شب سایتهای خبری را زیر و رو می کنیم ندیدیم حتی موسوی هم به او نمایندگی داده باشد
  • برنده ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    0 0
    بری ان شاالله برنگردی .مورچه چیه که کله پاچه اش چی باشه. آخه کسی نیست به این بگه گروه خونت به ماموریت میخوره باقالی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس