کد خبر 51707
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۹

عضو ارشد كابينه رژيم صهيونيستي در سفري محرمانه به اردن درباره طرح تل‌آويو براي يهودي‌سازي بيت‌المقدس با مقامات اين كشور ديدار و گفت وگو كرد.

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه صهيونيستي معاريو، "زفي هاوزر" دبير كابينه رژيم صهيونيستي در سفري محرمانه به اردن رفته و با مقامات رسمي اين كشور ديدار كرد.
اين ديدار براي كسب تاييد اردن در زمينه ساخت ديوار غربي بيت‌المقدس است كه در راستاي يهودي‌سازي اين مكان مقدس صورت مي‌گيرد.
اين روزنامه صهيونيستي افزود كه هاوزر در اين سفر با مقامات ارشد دولت اردن در عمان ديدار كرده و درباره راهكارهاي ساخت اين ديوار با مقامات اردني ديدار و گفتگو كرد.
معاريو مي‌افزايد كه طرح اسرائيل براي ساخت اين ديوار از مدت‌ها قبل آماده شده است. اين طرح در راستاي ساير طرح‌هاي رژيم صهيونيستي براي يهودي سازي اماكن اسلامي در سرزمين‌هاي اشغالي انجام مي شود و رژيم اردن نيز آن را مورد حمايت خود قرار داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس