گزارش جديد سازمان بين‎المللي كار نشان مي‎دهد كه بيش از 115 ميليون كودك و نوجوان در سراسر جهان، در مشاغل خطرناك كه به نوعي زندگي آنان را تهديد مي‎كند، فعاليت دارند.

به گزارش مشرق، ايرنا به نقل از شبكه تلويزيوني الجزيره نوشت: مشاغل سخت باعث شده است تا ميليون ها كودك در سراسر جهان از حق طبيعي خود در زمينه آموزش و تحصيل و همچنين خدمات درماني محروم شوند.
سازمان بين‎المللي كار كه از نهادهاي وابسته به سازمان ملل متحد است اخيرا در گزارشي خاطرنشان كرده كه كودكان و نوجوانان در مشاغل و صنايع گوناگوني از جمله صنعت معدن، آهنگري، كشاورزي، كفاشي و گلكاري فعاليت مي‎كنند.
سازمان بين‎المللي كار يك نهاد تخصصي سازمان ملل متحد است كه با امور مربوط به استانداردهاي بين‎المللي كاري سر و كار دارد.
بر اساس تعاريف ارائه شده از سوي متخصصان اين سازمان، نيروي كار كودك يا نوجوان، شامل افراد زير 18 سال است .
بر اساس گزارش ارائه شده از سوي سازمان بين‎‏المللي كار، فقر بيش از حد باعث مي‎شود تا نيروهاي كار از ميان گروه سني كودك و نوجوان به مشاغل خطرناك روي آورده و هم از نظر فيزيكي و هم از نظر روحي و رواني تهديد شوند.
بر اساس اين گزارش، اين افراد اغلب به خاطر ماهيت نوع كارهاي خود با مواد سمي سر و كار دارند كه اثرات منفي ناشي از آن‎ها بعدها در زندگي آنان خود را نشان خواهد داد.
اين گزارش همچنين در ادامه مي‎افزايد كه اكثر نيروهاي كاري مربوط به گروه سني كودك و نوجوان در كشورهاي آمريكاي لاتين، آسيا و آفريقا فعاليت دارند.
اين گزارش همچنين افزوده است كه حدود 60 درصد از نيروهاي كار طبقه سني مذكور كه در مشاغل خطرناك فعاليت مي‎كنند، از ميان پسران هستند.
بر اساس برنامه جهاني كه سازمان ملل متحد آغاز كرده است، مسوولان اين سازمان قصد دارند تا به موضوع كار كودكان تا پايان سال 2016 ميلادي پايان دهند.
بر پايه اين گزارش، در ميان كشورهايي كه بيش از ديگر كشورها به استانداردهاي مربوط به كار توجه نكرده و از كودكان و نوجوانان در مشاغل سخت استفاده مي كنند، كشور پاكستان در صدر قرار دارد.
اين كشور به عنوان يكي از بدترين ناقضان استانداردهاي تعريف شده براي كار محسوب مي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس