به گزارش مشرق، فاطمه قربان در گفتوگو با ايسنا، گفت: از آنجايي که زنگ انشاء موجب بروز خلاقيت دانشآموزان و شکوفايي استعدادهاي آنها ميشود، از سال تحصيلي جديد توجه به اين زنگ مورد تاکيد قرار گرفته است.
وي افزود: به معلمان دستورالعملهايي داده شده است تا زنگ انشاء را صرفا در کلاسهاي بسته محدود نکنند و موضوعاتي را در فضاهاي خارج از کلاس از جمله طبيعت و حتي در زمان برگزاري اردوها به دانش آموزان ارائه دهند.
قربان تصريح کرد: دانشآموزان در اين سن از خلاقيت و استعدادهاي زيادي برخوردار هستند و زنگ انشاء فرصتي است که ميتوانند اين استعدادها را شکوفا کنند.
معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش در خاتمه سخنان خود گفت: تاکيد ما در مقطع ابتدايي بر زنگ انشاء به اين خاطر است که دانشآموزان ميتوانند با دريافت موضوعات متفاوت به تفکر خلاق، فعال و پويا واداشته شوند و با تفکر درباره آن موضوع بنويسند که يکي از مهمترين اهداف آموزش و پرورش هم تفکر محورکردن دانش آموزان است.
کد خبر 5163
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۶
- ۰ نظر
- چاپ
معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش با تکذيب خبر «حذف زنگ انشاء در مدارس ابتدايي»، گفت: انشاء موجب تفکر محور شدن دانشآموزان ميشود، بنابراين امسال در برنامههاي آموزش ابتدايي با توجه به اهميت زنگ انشاء، اين درس مورد تاکيد قرار گرفته است.