معاون رييس جمهوري و رييس سازمان ملي جوانان گفت: ايران به عنوان محور تشيع در جهان، پيگيري موضوع امام موسي صدر را در اولويت کاري خود دارد و از هيچ گونه کمکي در راستاي پيگيري اين موضوع دريغ نخواهد کرد.

به گزارش مشرق از سازمان ملي جوانان، 'مهرداد بذرپاش' در ديدار خود با وزير ورزش و جوانان لبنان و هياتي از نمايندگان پارلماني آن کشور افزود: بر اساس توافق هاي صورت گرفته در ديدار قبلي با رييس جمهوري و وزير ورزش و جوانان لبنان، مقدمات مفاد تفاهم نامه اجرايي بين دو کشور بحث و بررسي شد.
وي اظهارداشت: در سفر آتي رييس جمهوري به لبنان، اين تفاهم نامه بين دو کشور ايران و لبنان در حوزه جوانان امضا مي شود.
'علي عبدالله' وزير ورزش و جوانان کشور لبنان با بيان اينکه امکان گسترش روابط دو کشور پس از پيروزي انقلاب اسلامي فراهم شده است، اظهارداشت: روحيه جوان رييس سازمان ملي جوانان باعث شده تا روابط بهينه بين جوانان دو کشور گسترش يابد.
وي با بيان اينکه سال گذشته سفر هياتي از جوانان ايراني به لبنان انعکاس خوبي در رسانه هاي اين کشور داشته است، گفت: در همين راستا، امسال هياتي متشکل از 60 جوان لبناني بزودي به ايران اعزام مي شوند.
وي اضافه کرد: در اين نشست ها و ديدارهاي دو جانبه مسايل و موضوعات مشترک حوزه جوانان دو کشور مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت و به اين وسيله روابط جوانان دو کشور گسترش و تحکيم مي يابد.
وزير ورزش و جوانان لبنان با اشاره به وجه تشابه جوانان ايراني و لبناني در روحيه ضد صهيونيستي، خاطرنشان کرد تاکنون محور گفتگوهاي ما در راستاي دوستي و پيمان جوانان دو کشور صورت گرفته است که اميدواريم با کمک کشور ايران به جوانان لبناني، در راستاي بسط و گسترش اين روابط گام هاي مهمي برداريم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس