به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دستورالعمل فوق شامل بخشهاي: اقدامات اوليه و انجام هماهنگيهاي لازم، اقدامات آموزشي و اطلاعرساني، اقدامات نظارتي و نحوه گزارش اقدامات به عمل آمده است.
بنابراين گزارش معاونتهاي بهداشتي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور، طبق اين دستورالعمل موظفند ضمن هماهنگي با سازمانها و ادارات ذيربط در هر استان و طرح موضوع در شوراي سلامت و امنيت غذايي استان و برگزاري جلسات توجيهي، به تهيه و نصب بنرهاي آموزشي و چاپ و تکثير پوستر اقدام کرده و نسبت به اعلام تلفن تماس مردمي از طريق رسانههاي استاني جهت گزارش تخلفات اقدام کنند.
اين گزارش حاکيست بازرسي و کنترل بهداشتي مستمر بر کليه مراکز و اماکن حساس، نمونهبرداي از مواد غذايي فاقد بستهبندي بهداشتي، ساماندهي و جلوگيري از فعاليت دستفروشان دورهگرد مواد غذايي حساس چون آبميوه، بازرسي و کنترل تهيه و توزيع شيرينيهاي سنتي، بازرسي و کنترل مراکز بينراهي، وسايل
کد خبر 5148
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۹
- ۰ نظر
- چاپ
از سوي وزارت بهداشت، دستورالعمل تشديد نظارت، کنترل و بازرسي از مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماکن عمومي حساس به معاونتهاي بهداشتي دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور ابلاغ شد. <BR>