کد خبر 5139
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۱

معاون حمل و نقل ترافيک شهرداري تهران گفت: انتظار مي‌رود حجم ترافيک معابر تهران در مهر سال جاري 20 تا 25 درصد افزايش يابد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، جعفر تشکري‌هاشمي، معاون حمل و نقل و ترافيک شهرداري تهران از آمادگي ناوگان حمل و نقل عمومي پايتخت به منظور حضور هر چه باشکوه‌‌تر و پرشورتر شهروندان روزه‌دار در مراسم ليالي قدر، راهپيمايي بزرگ روز جهاني قدس و نماز عيد سعيد فطر خبر داد و گفت: به اين منظور ناوگان حمل و نقل شهري در سه بخش مترو، اتوبوسراني و تاکسيراني آماده ارائه خدمات به شهروندان است.

تشکري هاشمي افزود: لازم است تمامي دستگاه‌هايي که در ستاد مهر 89 عضويت دارند در قالب چک ‌ليست‌هايي که با هماهنگي اين ستاد تنظيم مي‌شود، نسبت به ثبت اقدامات آن دستگاه مطابق برنامه زمان‌بندي اقدام کنند تا مشخص شود هر دستگاه به چه بخش از تکاليف خود در زمان مقرر عمل کرده و احياناً به چه بخش از وظايف خود عمل نکرده است.

وي با اشاره به اين که در مهر سال گذشته حجم ترافيک معابر تهران 22 درصد افزايش يافت،‌ اظهار کرد: با توجه به ازدياد تعداد خودروهاي ورودي به پايتخت در حد فاصل مهر پارسال تا مهر امسال، انتظار مي‌رود حجم ترافيک معابر تهران در مهرسال جاري 20 تا 25 درصد افزايش پيدا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس