به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي زاهدان، دکتر 'محمد مهدي گويا' که به منظور بازديد از وضعيت آمادگي نيروهاي بهداشتي درماني سيستان و بلوچستان براي پيشگيري از ورود احتمالي بيماريهاي واگيردار از مرزهاي مشترک با پاکستان، به اين استان سفر کرده است، وضعيت آمادگي نيروها و امکانات را خوب و مناسب توصيف کرد.
وي در جريان بازديد از امکانات و تجهيزات بهداشتي درماني موجود در سيستان و بلوچستان بر ضرورت توجه به شناسايي و درمان بيماري ها در همه استان هاي کشور تاکيد کرد.
گويا افزود : همه پزشکان موظف به شناسايي، درمان و ارايه خدمات درماني مورد نياز به بيماران و ارجاع آنان به مراکز بهداشتي هستند.
وي افزود : شناسايي افراد مبتلا به مالاريا، مننژيت، زردي ناگهاني، اسهال و عفونت هاي تنفسي ضروري است.
رييس مرکز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکي گفت: نظام مراقبتي سامانه بهداشت و درمان هم بايد درصدد شناسايي و ثبت تعداد مبتلايان به انواع بيماري ها در استان و انجام اقدامات لازم براي جلوگيري از پيشرفت بيماري در افراد اهتمام ويژه اي داشته باشد.
وي اظهار داشت: رعايت نکات بهداشت فردي از صرف هزينه هاي هنگفت درماني و از همه مهم تر به مخاطره افتادن سلامت مردم جلوگيري مي کند.
وي افزود: شستشوي مرتب دست ها و اطمينان از سالم بودن آب آشاميدني دو راه مهم پيشگيري از ابتلا به بيماري به ويژه بيماري وبا است.
گويا يادآور شد: در صورت نداشتن اطمينان از آب آشاميدني سالم ، خانواده ها آب مصرفي خود را قبل از استفاده بجوشانند.
وي خاطر نشان کرد: تاکنون هيچ موردي از بيماري التور در سيستان و بلوچستان گزارش نشده است.
رييس مرکز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت با اعلام آمادگي براي کمک به سيل زدگان پاکستان گفت: به دنبال وقوع اين سيل به منظور کنترل بيماري هاي احتمالي، تيم هاي پزشکي در مرزهاي سيستان و بلوچستان به حالت آماده باش درآمده اند.
وي خاطر نشان کرد: اکنون مشکلي مرزهاي کشور را تهديد نمي کند ،در عين حال احتمال بروز شيوع بيماري هاي روده اي وجود دارد و اگر دولت پاکستان براي کنترل و پيشگيري از بيماريها درخواست کمک از ايران کند، وزارت بهداشت آمادگي لازم را براي خدمت رساني به سيل زدگان دارد.
رييس مرکز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با هدف نظارت بر خدمات بهداشتي و بررسي وضعيت مراکز درماني با توجه به وقوع سيل در پاکستان و هم مرز بودن سيستان و بلوچستان با اين کشور و احتمال شيوع بيماريهاي واگير از جمله التور يا وبا به اين استان سفر کرده است.
کد خبر 5101
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۴
- ۰ نظر
- چاپ
رييس مرکز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکي در سفر به زاهدان گفت : با آمادگي نيروهاي بهداشتي درماني در سيستان و بلوچستان هيچ مشکلي مرزهاي شرقي را تهديد نمي کند و موردي از ورود بيماري واگيردار از پاکستان تاکنون گزارش نشده است.