ارتش آمریکا در نظر دارد با بکارگیری سامانه‌ای موسوم به «دروغ نظام‌مند» در فضای سایبری و برای کاربران فارس و عرب،‌ دست به عملیات روانی و اطلاعاتی بزند.

به گزارش مشرق ، ارتش آمریکا در حال تولید نرم‌افزاری است که به ارتش این کشور اجازه می‌دهد تا با ایجاد هویت‌های جعلی آن‌لاین وارد چت‌روم‌ها و تالارهای گفتگوی آن‌لاین شده و به نفع آمریکا دست به پخش پیام‌ و عملیات روانی بزند. آمریکا در نظر دارد از این طریق نه تنها در فضای واقعی که در فضای سایبری نیز وارد جنگ و نبرد شود.
 
هویت‌های جعلی اینترنتی برای فریب ايرانيان
 
منتقدان این طرح را جنگ تبلیغاتی (پروپاگاندا) یا «دروغ نظام‌مند» نامیده‌اند و این در حالی است که خود مقامات آمریکا به آن برچسب «مقابله با خشونت، افراطی‌گری، و دشمنی در خارج از آمریکا» زده‌اند.
هنوز مشخص نیست که این طرح تا چه حد می‌تواند موثر واقع شود و یا اینکه میزان موفقیت یا شکست آن را به چه شکل می‌توان اندازه گرفت. همچنین با وجود مشکل قانونی استفاده از شخصیت‌های جعلی در آمریکا برای ارتش آمریکا، دولت‌مردان آمریکایی به شهروندان خود اطمینان داده‌اند این سامانه در داخل آمریکا استفاده نشده و برای کشورهای خاورمیانه و آفریقای جنوب شرقی، خصوصاً برای کاربران فارسی و عربی‌زبان، به کار برده خواهد شد.
آمریکا قصد دارد با استفاده از این سامانه و انجام عملیات‌های روانی در فضای سایبری، دست به تغییر نگرش مردم کشورهای مسلمان در مورد آمریکا زده و مردم این کشورها به ویژه نوجوانان و جوانان که قشر عمده کاربران فضای سایبری را تشکیل می‌دهند را با سیاست‌های خود همراه سازد تا از این طریق بتواند در سال‌های آتی از درون خود این کشورها و در راستای منافع خود دست به ایجاد تغییرات اجتماعی و سیاسی بزند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۷
    0 0
    با عرض سلام و با تشکر از بهبود نسبی وضعیت ظاهری صفحه اول سایت و با تشکر از بروز رسانی سریع بخش تازه های سایت برخلاف برخی سایتها اما چند پیشنهاد: 1. انعکاس سریعتر نظرات مخاطبین در ذیل مقالات 2. تقویت اطلاع رسانی و تحلیل فعالیتهای رسانه ای دشمن. مثل روال سابق 3. به روز کردن سریع عناوین خبری هر چند سبب سوختگی بخشی از مطالب و محروم کردن برخی کاربران از بازدید مطالب قدیمی تر می شود اما باعث امیدواری کاربر به حیات و تکاپوی سایت و نتیجتاً تشویق کاربران به مراجعه به سایت در مواقع بحرانی و فوق العاده می شود. اما ملزوماتی هم دارد. مثلاً باید مراقب بود که افراط در انعکاس نرم خبرها یا soft news که با هدف جذب مخاطب لحاظ می شوند به زردی گرائیده نشود. 4. متون طولانی خسته کننده است. راهش تلخیص نیست که این یعنی نابودی محتوا. دو راهکار دارد: یک؛ صفحه آرایی. دو؛ درج لینک صوتی مقالاتی که از روی یک مصاحبه یا سخنرانی پیاده شده اند. این دومی از کمبودهای سایت شماست. یعنی ضعف بخش چندرسانه ای. برخلاف بسیاری سایتهای دیگر که از این راه برای تبلیغ هم استفاده می کنند. اصلاً گوش دادن به یک فایل صوتی یک ساعته در حین انجام کارهای دیگر لطفش بیشتر است یا 5 دقیقه چشم چرانی بین انبوه کلمات مندرج فقط در یک مقاله و هر سال افزایش نمره ی چشم! آدم mp3 player خور فراوان داریم. صوت مداحی هم فراوان است. صوت سخنرانی مذهبی فراوانتر. اما صوت تحلیل یا تدریس مفاهیم یا رویدادهای روز سیاسی چقدر داریم؟ من شهرستانی ام. شاید در سال یک دهه ی محرم شخصی همچون دکتر رهدار را زیارت کنم. چرا نباید از جلسات سیاسی نخبگان مرکز یا قم محروم باشم وقتی رسانه ی قدرتمندی مثل اینترنت هست؟ به نظر من هزینه ی زمانی و مالی مطالعه ی متون موجود در سایتها بیشتر از هزینه ی اینترنت پرسرعت است! 4. اگر رنگ نوشته های نظرات مندرج در پایین مقالات، پررنگ تر باشد برای امثال من که ضعف بینایی دارند! بهتر است. 5. منتظر بهبود سیستم مدیریت محتوای سایتتون هستیم. امکانات بصری مخاطب پسند ایران سامانه، در حد معمول است. ثابت قدم و استوار باشید
  • مرتضی ۲۰:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    0 0
    لطفا منبع این خبر را مشخص کنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس