به گزارش مشرق، دكتر 'مسعود مرداني' در گفت و گو با ايرنا افزود: با شروع فصل گرما، عفونت هاي ويروسي شيوع بيشتري مي يابد كه براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري بايد از ظرف هاي شخصي در تغذيه و آشاميدن استفاده كرد.
اين متخصص بيماري هاي عفوني تصريح كرد، رعايت اصول بهداشتي مانند شستشوي مرتب دست ها، شستشوي كامل و دقيق ميوه جات و سبزيجات، مبارزه با حشرات خانگي، استفاده از درپوش براي مواد غذايي و همچنين مصرف آب آشاميدني جوشيده از جمله مواردي است كه بايد به آن توجه كرد.
به گفته وي، در فصل گرما، مسموميت هاي غذايي، اسهال، تب شديد، گلودرد و بيماري هاي گوارشي در افراد بروز پيدا مي كند كه با سفر افراد مبتلا به مناطق ديگر، اين بيماري ها همه گير مي شود.
وي، وبا را يكي از شايع ترين بيماري هاي عفوني در فصل گرما دانست و گفت: بيماري وبا در كمتر از 24 ساعت باعث از دست رفتن آب بدن انسان مي شود و مي تواند منجر به مرگ فرد مبتلا شود.
اين متخصص بيماريهاي عفوني، تامين آب از دست رفته بدن پس از اسهال شديد را مورد تاكيد قرار داد و افزود: براي جبران آب از دست رفته بدن، بيمار بايد از مايعات زياد استفاده كند و براي اقدام هاي درماني به بيمارستان منتقل شود.
مرداني خاطرنشان كرد، استفاده از آب و مواد غذايي آلوده نه تنها بيماري وبا بلكه بيماريهاي عفوني ديگر را نيز ميتواند براي انسان به دنبال داشته باشد.
استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تهران گفت: رعايت بهداشت فردي بهترين راه پيشگيري از بيماري هاي عفوني در فصل تابستان و گرما است.