جانشین نیروی هوایی ارتش گفت: اولین آشیانه‌های ساخته شده در صنعت هوانوردی ایران با نزدیک به یک قرن قدمت که در قلعه‌مرغی قرار دارند، با توجه به زمستان پیش رو، اگر به زودی بازسازی و مرمت نشوند، از بین خواهند رفت.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی نهاجا،  امیر علیرضا برخور جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش در گفتگویی اظهار داشت: در پادگان قلعه‌مرغی که در حاضر بوستان ولایت است، سه آشیانه پروازی از تاریخ هوانوردی ایران وجود دارد.

وی در تشریح جزئیات این آشیانه‌ها افزود: این سه آشیانه هر کدام با مساحت حدود ۴۵۰ متر و ارتفاع پنج متر هستند و از ویژگی‌های شاخص آن‌ها می‌توان به تیرک‌های چوبی اشاره کرد، که سازه اصلی سقف‌های شیروانی را تشکیل می‌دهد. دهانه این آشیانه‌ها به طول 17 متر بدون هیچ ستونی در وسط جهت جابجایی هواپیما تعبیه شده و خرپاهایی با میخ چوبی به هم چفت شده‌اند.

جانشین نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: این آشیانه‌ها در پی دستور دولت وقت مبنی بر در نظر گرفتن مکانی مناسب برای فرود هواپیماهایی که از انگلستان خریداری شده بود، ساخته شده و در سال ۱۳۰۱ برای اولین بار مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی بیان داشت: این آشیانه‌ها که در حال حاضر به‌عنوان نماد سرزمینی در بحث صنعت هوانوردی  به‌شمار می‌رود را می‌توان جزو آثار تاریخی و فرهنگی کشورمان دانست؛ که به‌شدت فرسوده شده و با قرار گرفتن در معرض عوامل طبیعی در حال از دست دادن زیبایی مهندسی و اصالت معماری خود هستند.

امیر برخور افزود: از مسئولین شورای شهر و شهردار محترم  تهران درخواست می‌کنیم که توجه ویژه‌ای نسبت به این بنای تاریخی داشته باشند و این یادگار هوانوردی را برای مردم حفظ کنند و در این راستا نیروی هوایی هم این آمادگی را دارد که هر کمکی لازم باشد، انجام دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۸:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۶
    0 0
    چه خوب

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس