به گزارش مشرق، آيت الله مقتدايي در گفت‌وگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به حوادث روز 14 خرداد سال 68 و انتخاب رهبري، گفت: هنوز جنازه مطهر امام تشييع نشده بود که آيت الله مهدوي کني وصيت نامه ايشان را از آستان قدس رضوي به تهران و مجلس خبرگان آورد و لاک و مهر آن در جلوي دوربين ها باز شد؛ امام وصيت کرده بودند، حاج احمد آقا وصيت نامه را قرائت کند واگر او نتوانست رييس جمهور قرائت کند که همين طورشد.

عضو خبرگان رهبري افزود: هنگام قرائت وصيت نامه امام در جلسه فوق العاده خبرگان، غم و اندوه همگان را فراگرفته بود و نوعاً آقايان گريه مي کردند و وصيت نامه ايشان تاثير بسيار زيادي داشت و جاي جاي اين وصيت نامه قابل توجه بود و جامعيت آن سبب شد آن را وصيت نامه سياسي الهي بنامند.

* هيچ تباني و هماهنگي قبلي صورت نگرفته بود

وي ادامه داد: بعد از قرائت وصيت نامه امام، اعضاي خبرگان جلسه اي داشتند؛ البته من در آن دوره عضو نبودم و دوره بعد راه يافتم، اما به حسب مسئوليتي که داشتم در جلسه بودم؛ همه اعضاي خبرگان رهبري از سراسر کشور در جلسه حضور يافتند و هيچ يک پيش بيني نکرده بودند که چه کسي را به عنوان رهبر انتخاب کنند؛ صحبت و تباني و هماهنگي قبلي هم صورت نگرفته بود؛ چون اين شعار ملت بود «خدا يا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگه دار».

* شوراي رهبري با اکثريت آراء رد شد

آيت الله مقتدايي تصريح کرد: طبق قانون اساسي بايد رهبر يا شوراي رهبري تعيين مي شد که در جلسه خبرگان آن روز صحبت هايي رد و بدل شد و شوراي رهبري با اکثريت آرا رد شد و جلسه بعد براي انتخاب رهبر برگزار گرديد.

*دست قدرت الهي در کار بود

عضو جامعه مدرسين حوزه خاطرنشان ساخت: من معتقد هستم واقعا دست قدرت الهي در کار بود و الهام الهي رسيد و همه اعضاي خبرگان رهبري به حضرت آيت الله خامنه اي راي دادند؛ البته آيت الله مشکيني با قرائت نامه امام مبني بر عدم شرط مرجعيت براي رهبري و بيان خاطره اي توسط آيت الله هاشمي رفسنجاني مبني بر سفارش و تاکيد امام بر لياقت آيت الله خامنه اي براي رهبري در اين جلسه تاثيرگذار بود.

* نکته‌اي بسيار راهگشا

مدير حوزه هاي علميه ادامه داد: همه اعضاي خبرگان شناخت دقيقي از آيت الله خامنه اي نداشتند و زواياي شخصيتي ايشان را نمي شناختند و در حد رياست جمهوري و اقدامات سياسي و تدابيري که داشتند ايشان را مي‌شناختند، ولي با اين نامه امام و تاکيدي که در پاسخ سوال يکي از مقامات کشوري، مبني بر اين که چه کسي براي رهبري لياقت دارند، فرموده‌ بودند «شما نگران نباشيد، رهبر داريم خوب هم داريم، همين آقا سيد علي چه اشکالي دارد، بهترين فرد است براي رهبري» اين نکته بسيارراهگشا بود.

* تنها مخالف تصميم خبرگان

وي تاکيد کرد: شايستگي براي رهبري که امام بر آن تاکيد کرده باشد، براي اعضاي خبرگان بسيار مهم و راهگشا بود البته؛ تنها فردي که مخالفت داشت، شخص مقام معظم رهبري بودند که حتي بدون نوبت پاي تريبون رفتند و اظهار ناراحتي کردند.
آيت الله مقتدايي در ادامه با اشاره به مديريت، تدابير، درايت و هوشمندي رهبر معظم انقلاب، گفتند: امروز که بيش از دو دهه از راي گيري خبرگان مي‌گذرد، همه بزرگان و مسئولين و علماي حوزه بر اين انتخاب خود افتخار مي کنند و همه به اين نتيجه رسيده‌اند که نه تنها آن روز بهترين فرد براي رهبري حضرت آيت الله خامنه اي بود، بلکه امروز نيز هيچ فردي اين شايستگي را به جز ايشان ندارد.
وي با اشاره به برخي ويژگي هاي مقام معظم رهبري، تصريح کردند: قاطعيت، حکمت در کار، استحکام و پختگي در نظر، تقوا و اقدام بر اساس مصالح اسلام و نظام از ويژگي‌هاي بارز ايشان است، به طوري که معظم‌له هيچ هواي نفسي در خود راه نداده و از نظر علمي در سطح بالايي هستند و جامعيت وصف ناپذير و بي مانندي دارند.

* دشمن به شاهرگ انقلاب هجوم برده است

عضو جامعه مدرسين حوزه با اشاره به شبهات دشمن عليه ولايت فقيه و شخص رهبري، افزودند: افرادي براي بر اندازي نظام به شاه رگ انقلاب يعني ولايت فقيه هجوم برده و شبهات فراواني را در اين زمينه مطرح کردند و سر و صداهايي نيز به راه انداختند، ولي يکي ديگر از دلايل جامعيت مقام معظم رهبري کنترل و تدبير فتنه و آرام کردن آن بود؛ به گونه اي که مردم خود به زواياي فتنه و سران و افراد پشت پرده آن پي بردند.

مدير حوزه‌هاي علميه در پايان خاطرنشان ساخت: به نظر من آيت الله العظمي خامنه‌اي ذخيره اي الهي است تا با رهنمودهاي ايشان نظام اسلامي، همچنان پابرجا بماند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس