به گزارش مشرق به نقل از ستاد خبري همايش ملي رسانه و جنگ نرم، اهداف اين همايش که توسط دانشکده صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران و با همکاري برخي مراکز دانشگاهي و علمي برگزار خواهد شد، شناخت کارکردهاي رسانهاي در جنگ نرم، آشنايي با شيوهها و ابزارهاي جنگ نرم و احصاء راهکارهاي رسانهاي در مقابله با جنگ نرم است.
فراخوان مقالات همايش ملي رسانه و جنگ نرم، هفته اول اسفندماه سال گذشته انجام شد که با استقبال گسترده اساتيد و صاحبنظران، دانشجويان و کارشناسان همراه بود به طوري که 300 چکيده مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شد. دبيرخانه همايش ملي رسانه و جنگ نرم تا 15 ارديبهشت امسال، اصل 150 مقاله را دريافت کرد که اين مقالات بر مبناي ويژگيهاي مقالات علمي توسط اساتيد و متخصصان مورد ارزيابي قرار گرفت و در نهايت 24 مقاله براي ارائه در اين همايش دو روزه برگزيده شد.
چهار محور اصلي همايش ملي رسانه و جنگ نرم عبارتند از: «سير تحول جنگ نرم و رسانه»، «روشهاي جنگ نرم و رسانه»، «جنگ نرم و راهکارهاي مقابله» و «آينده پژوهشي رسانه و جنگ نرم».
اين همايش روزهاي دوشنبه و سهشنبه اين هفته (نهم و دهم خردادماه) به صورت چهار نشست تخصصي برگزار ميشود و براي جلسات صبح و عصر، هر کدام چهار سخنراني به همراه پرسش و پاسخ پيشبيني شده است. همچنين برگزاري يک نشست با حضور مديران تخصصي سيماي جمهوري اسلامي راجع به محورهاي همايش همراه با گفتگوي دوطرفه با شرکتکنندگان نيز پيشبيني شده است.
دانشکده مديريت دانشگاه تهران، دانشگاه امام حسين (ع)، دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي، دانشگاه صنعتي مالک اشتر، دانشگاه امام صادق (ع)، دانشگاه هنر، دانشگاه عالي دفاع ملي، مرکز تحقيقات صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، دبيرخانه دائمي جنگ نرم و بسيج اساتيد تهران بزرگ، حاميان همايش ملي رسانه و جنگ نرم هستند.