لازم به یادآوری است زمانی که قرآن یک جلد بود تمام طول شبانه روز به نوبت قرآن تلاوت می شد یعنی بعضی از افراد ساعت ۱ یا ۲ و … نصف شب نوبت تلاوت قرآن به آن ها می رسید.
بعد از آوردن قرآن به اردوگاه حضرت حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی جلسه ای را با تعدادی از نمایندگان آسایشگاه ها که تا حدودی زمینه قرآنی داشتند تشکیل داد و توصیه هایی در خصوص ضرورت آموزش قرآن و نقش آن در هدایت جامعه بشری بیان فرمودند. هرکس علاقه مند است این آیات را حفظ نماید و در نزدیکی ایام یوم الله دهه فجر انقلاب اسلامی فرمودند سوره مبارکه فجر را حفظ نمایید. در ایام دهه فجر ضمن برگزاری مسابقه حفظ سوره مبارکه فجر تشویق همه اسرا به تلاوت قرآن از جمله برگزاری کلاس های آموزشی(روخوانی، قرائت و حفظ) تاکید فرمودند نمایندگان آسایشگاه ها در یک کلاس آموزشی جهت تربیت مربی شرکت نمودند و دوره تکمیلی را گذراندند.
بعد از اتمام دوره مربی گری در جمع ایشان فرمودند: هر کس کل قران را حفظ کند بعد از بازگشت به میهن اسلامی یک دیدار و ملاقات ویژه و خصوصی با حضرت امام (ره) برای مهیا خواهم کرد. این صحبت انگیزه زیادی را در برادران ایجاد کرد و کلاس های آموزش قرآن در رشته های مختلف در سطح اردوگاه رونق گرفت و این روند ادامه یافت تا اینکه در پایان دوران اسارت در اردوگاه ما بیش از ۴۰۰ نفر حافظ قرآن ا ز۱۰ جز به بالا داشتیم.
راوی: آزاده فتاح محمدی /سایت جامع آزادگان