به گزارش مشرق به نقل از مهر، اين نشست با حضور سياستمداراني از قبيل "ديويد کمرون" نخست وزير انگلستان، "نيکلاي سرکوزي" رئيس جمهور فرانسه و "آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان برگزار شد در حاليکه در سويي ديگر مديران بزرگترين شرکتهاي تکنولوژي ارتباطات و اطلاعات از قبيل "مارک زاکربرگ" بنيانگذار شبکه اجتماعي فيس بوک و"اريک اشميت" مدير اجرايي شرکت گوگل حضور داشتند.
در اين نشست زاکربرگ 27 ساله با رئيس اتحاديه اروپا، "هرمان ون رومپوي"، "جوز مانوئل باروسو" رئيس کميسيون اروپا و "استفان هارپر" نخست وزير کانادا به گفتگو پرداخت. آنچه حضور زاکربرگ را در اين نشست جالب توجه همگان ساخته بود اين است که وي از يک دانشجوي ساده از دانشگاه هاروارد با ايده اي بزرگ به يکي از قدرتمند ترين افراد جهان تبديل شده است.
زاکربرگ در اين نشست از اينترنت به عنوان نيرويي قدرتمند نام برد که به انسانها مجال ابراز عقيده داده است. وي در گفتگويي با اريک اشميت گوگل، موضوعاتي از قبيل متعادل سازي آزادي شبکه با در نظر گرفتن محافظت از حريم خصوصي و حقوق معنوي کاربران را مورد بررسي قرر داد.
در پيش نويسي که از ابلاغيه نهايي اين نشست در ارتباط با اينترنت تهيه شد، گروه هشت تعهد داد آزادي، شفافيت و رقابت عادلانه در صنعت آنلاين را حفظ کند در پيشنويس اين جلسه دو روزه که در پاريس برگزار شد همچنين اعلام شد که گروه هشت به حقوق بشر و آزادي احترام خواهد گذاشت.
در اين نشست همچنين کشورهاي گروه هشت تعهد دادند تا برنامه اي عليه تعدي به حقوق معنوي و حريم خصوصي و اطلاعات کاربران تعهد را ارائه کنند.