به گزارش مشرق، اين مقام مسوول تعداد افرادي که به صورت مستقيم به عضويت شرکت هاي هرمي در آمده اند را بيش از 2 ميليون نفر ذکر کرد و افزود: در حال حاضر اين افراد به صورت کامل شناسايي شده اند و اسناد و مدارک هويتي آنان در اختيار دستگاه هاي ذيربط قرار گرفته است.وي با اشاره به تبليغات اغواگرانه يکي از اين شرکت هاي هرمي گفت: شرکتي به نام گلدکوئيست توانسته است با اغفال مردم به ويژه جوانان بيش از يک ميليون و دويست هزار نفر را در دام خود گرفتار نمايد.
وي در ادامه اين گفتگو، درآمد شرکت اوريف ليم در دو ماه اول امسال را 27 ميليارد تومان اعلام کرد و افزود: اين شرکت سوئدي در مدت کوتاهي با تبليغات فراوان توانست 230 هزار نفر را جذب خود کند که در اين ميان کيفيت محصولات ارائه شده در اين شرکت از کيفيت پاييني برخوردار بودند.
اين مقام امنيتي در ادامه ايران را داراي بالاترين نرخ جذب افراد به شرکت هاي هرمي در دنيا خواند و گفت: پس از ايران کشورهاي اندونزي، عربستان، ترکيه ، عراق، سريلانکا، مالزي و امارات داراي بيشترين نرخ جذب اعضا هستند.
وي وضعيت کنوني شرکت هاي هرمي را براي امنيت ملي کشور به عنوان يک تهديد برشمرد و تاکيد کرد: قدرت هاي بيگانه با بسط و گسترش اين شرکت هاي مشکوک توانستند حکومت کشور هايي چون روماني و کلمبيا را با مخاطرات جدي مواجه سازند به گونه اي که در جريان ناارامي هاي روماني که به سقوط دولت اين کشور منجر شد يک ميليون اسلحه در ميان مردم توزيع شد و بيش از دو هزار نفر کشته شدند.
وي با اشاره به کلاهبرداري هاي يک شرکت هرمي در خوزستان گفت: يکي از مديران اين شرکت که قبلا حلوا فروش بود اخيرا در تهران خانه اي به مبلغ 5/7 ميليارد تومان خريداري کرده و يک ميليارد تومان هم هزينه تجهيز آن نموده است.
به گزارش مشرق،اين مقام مسوول با اشاره به سود حاصله يکي از شرکت ها که حدود 7 ميليارد دلار ظرف سال هاي اخير بوده است افزود: 79 درصد اين سود از ايران تامين شده است.
وي همچنين با انتقاد از برخي دستگاه هاي مسوول گفت: چرا بايد ارگان هاي فرهنگي اجازه دهند يکي از کتاب هاي مربوط به تبليغ عضويت در شرکت هاي هرمي به چاپ صدم برسد.
اين مقام امنيتي با اشاره به گشايش دو هزار دفتر شرکت هاي هرمي در کشور افزود: در 31 ارديبهشت سال جاري در يک عمليات هماهنگ 410 دفتر اين شرکت ها در تهران توسط نيروهاي امنيتي و انتظامي پلمپ و سرشاخه هاي آنان دستگير شدند.
وي با هشدار به خانواده ها درباره عضوگيري اين شرکت ها از ميان جوانان گفت: بيش از 85 درصد اعضاي اين شرکت ها از ميان جوانان هستند که در اين ميان ارتباط هاي آلوده و فسادآلودي که اتفاق افتاده بسياري از خانواده ها را با آسيب هاي جدي روحي و رواني مواجه ساخته است.
اين مقام مسوول گفت: کوئست اينترنشنال (کيو.آي)، آمگا گلوبال، اسکاي وي-گالف، سانشاين امپاير، گريفين، پالينور، آسو گستر شرق، ايمتريسرز، ويپرول، ويکتوري وي، پارميس، اف اس جي، سيلور فسيليتي، ايمپريال اينوستمنت، تلاش گستر تجارت-اينوايتينگ، تراست اينوست، تچوار، پي.آي.جي، تي ام فاند، ريئل فايننسرز، فايننسرز، وال استريت اينوست، نتف کرپ، ولنسي، جي ام اي، پورت فوليو اينوستمنت، گاما نت، يو ان کامين، ويفاند، يونايتد فاند، اکو گروپ اينوستمنت، اکسيم فاند، ترمو هائس، نتف، گلدن ويلج، ايولو، گمبيت، مگا هلدينگ، پي آي جي، شبکه گردان موفق، الوند، جي ام آي، يورو تاپ، سانشاين امپاير- سي نت اينترنشنال و فارکس، تعدادي از شبکههاي غيرمجاز هرمي هستند که دفاتربسياري ازاين شرکت ها شناسايي و پلمپ شده است.
وي با اشاره به فعاليتهاي وزارت اطلاعات در اين زمينه گفت: تاکنون شرکت PIC، شرکت گريفين، شرکت گالف و شرکت تلاشگستر تجارت، که محل اصلي فعاليت آنها به ترتيب بوشهر، همدان، مازندران و مشهد بود توسط وزارت اطلاعات بطور کلي شناسايي و تمام سران آنها دستگير و در زندان بسر ميبرند و با پليس بينالملل نيز براي دستگيري افرادي که از کشور خارج ميشوند همکاري ميکنيم.
وي گفت: بعد از منهدم شدن شرکت گالف شرکتهاي مختلفي نيز از بين رفتند و در حال حاضر حدود 110 شرکت هرمي که در کشور در حال فعاليت هستند شناسايي شدند.
وي در رابطه با نوع فعاليت اين 400 شرکت هرمي گفت: اين شرکتها با عنوان خريد و فروش محصول و سهام که همه غير واقعي هستند و وجود خارجي ندارند کار خود را آغاز کرده و حتي اخيرا به نام ايجاد شغل حق عضويت از اعضاي خود دريافت مي کردند و همه آنها نيز هرمي بودن خود را تکذيب مي کنند.
وي با بيان اينکه مرکز اصلي تمام اين شرکتها شهر تهران است، افزود: بيشتر اين شرکتها در غرب تهران مستقر هستند و مراکز خارجي آنها در کشورهايي همچون مالزي، امارات و هنگ کنگ است.
اين مقام مسوول با اشاره به اينکه اکثر اين شرکتها مشخصا در فضاي سايبري فعاليت مي کنند، اظهار داشت: سران شرکتهاي هرمي به ندرت در تهران حضور دارند.
وي ادامه داد: بيش از دو ميليون نفر عضو اين شرکتها شده اند که 88 درصد آنها مالباخته اند و سرمايه خود را از دست داده اند.
وي در پايان با بيان اينکه 35 درصد از اعضاي شرکتهاي هرمي را زنان و مابقي را مردان تشکيل مي دهند اظهار داشت: اطلاعات مستند و کاملي از وضعيت سران اين شرکتها و اعضاي آن استخراج کرده ايم و مشخصات کامل اعضا را نيز براي دستگيري در اختيار داريم.
کد خبر 4745
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۴۲
- ۰ نظر
- چاپ
يک مقام امنيتي در گفتگو با خبرنگار مشرق ابعاد جديدي از فعاليت هاي هولناک و مخرب شرکت هاي هرمي را بيان کرد.