به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاين، بخشي از اين بخاطر شيوه زندگي شان در دوران جواني است. از طرفي اين افراد به خطراتي که سلامتي شان را تهديد مي کند توجه لازم را ندارند. آنها همچنين بخاطر تغيير شرايط روحي بيشتر از سايرين در معرض بيماريهاي روحي قرار دارند. درعين حال بيش از حد شاد بودن مي تواند سب عصبانيت سايرين شود و ريسک خطرپذيري را بالا ببرد.
اين تحقيق روي کودکان دهه 1920 و به بعد تا دوران پيري آنها صورت پذيرفت و مشخص شد کساني که در گزارش هاي مدرسه افرادي شادمان بودند زودتر از ساير همکلاسي ها مرده اند. در عوض کساني که بيش از حد تلاش کرده اند تا شادمان باشند بيشتر دچار افسردگي شده اند و حتي در مواردي احساس پوچي کرده اند.
اين گزارش در شرايطي منتشر شده که برخي محققان به افسردگي هاي ناشي از زندگي مدرن اشاره دارند و شادي و خنده را يکي از راه هاي اصلي مبارزه با آن مي دانند.
در اين تحقيق از فيلم سينمايي براي ايجاد شادي مصنوعي در افراد استفاده شده اما پس از انجام آن مشخص شد برخي از تماشاگران احساس ناراحتي و عصبانيت مي کنند . نه تنها تماشاي فيلم سبب شادي شان نشده بلکه شرايط روحي شان به مراتب بدتر از زمان شروع فيلم است.
به عقيده پرفسور جون گروبر پول نمي تواند در افراد شادي ايجاد کند و شهرت هم حتي تاثير چنداني ندارد و بزرگترين نکته ايجاد روابط خوب اجتماعي با سايرين است.