به گزارش مشرق به نقل از خبر حوزه، رييس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در ديدار اعضاي حزب مؤتلفه اسلامي ادامه دادند: اين سخن به اين معني است که اگر خود ولي عصر(عج) جامعه را اداره ميکنند، نيازي به واسطه و نائب نيست!
ايشان با ابراز نگراني از رواج چنين تفکري در جامعه، اظهار داشتند: اگر اين تفکر در جامعه رواج يابد و کسي که اين تفکر را رواج ميدهد، قدرت در اختيار داشته باشد و به احتمال 99درصد کمکهاي خارجي نيز ضميمه آن شود، چه شرايطي در جامعه به وجود ميآيد؟
آيت الله مصباح يزدي خاطرنشان کردند: اگر اين جريان ادامه يابد و يک روز ديديم که سيد علي محمد باب ديگري به دست خودمان و با ثمره خون شهيدان و مقاومتهاي فراوان به وجود آمده است،تعجب نکنيم.
ايشان افزودند: حال اگر کسي رياست، پول و سوابق داشته باشد و خدمات دولت نهم و دهم نيز در اختيار او قرار گيرد و چه بسا رييس جمهور هم بگويد؛ هر چه دارم از او بوده است! چه تأثيراتي ميتواند داشته باشد؟
آيتالله مصباح يزدي با اشاره به مخالفتهاي صورت گرفته با چنين تفکراتي پيش از انقلاب، اظهار داشت: امروز يک مقام رسمي کشور، بيايد و مطرح کند که ديگر دوران تعريف از اسلام و شعار اسلامي گذشته است، پلوراليسمي ميباشد که در گذشته سايه آن را نيز با تير ميزديم.
ايشان با تأکيد بر اين که در اين جريان، آهسته آهسته شعارهاي اسلامي کمرنگ ميشود، بيان داشتند: در چنين شرايطي ارزشهاي اسلامي جاي خود را به ارزشهاي فردي و نام اسلام جاي خود را به ايران ميدهد؛ هرچند هم بگويند ايشان منظورشان فلان بوده و شفاف هستند.
رييس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) ارتباط و ديدار با برخي شخصيتهاي بينالمللي که حتي مقامات بالاي کشور نيز تا کنون با آنان ملاقات را بابي ديگر معرفي کردند و گفتند: قرائن حاکي از سفرهاي اين شخص به سراسر جهان از شرق تا غرب و ملاقات با بالاترين شخصيتها است که در هيچ جا انعکاس نمييابد، تا آنجا که رييس جمهور رسماً وزير خارجه را کنار ميگذارد و ميگويد؛ سياست خارجه من را بايد ايشان اداره کنند.
ايشان تأکيد کردند: البته با عنايت خداوند و هوشياري مقام معظم رهبري و بيداري مردم، اين واقع نميگردد، ولي دليل هم ندارد که ما سکوت کنيم و به وظيفه خود عمل نکنيم.
آيتالله مصباح يزدي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به خدمات دولت نهم و دهم و تأييدات رهبري از اين دولت، اظهار داشتند: آنچه باعث روي کار آمدن اين دولت شد، شعارهايي بودکه در سي سال پس از انقلاب مطرح ميشد و مردم که از فراموش شدن آنها آسيبهاي فراواني را متحمل شده بودند، به آنها دل بستند؛ البته کارهاي عظيمي هم صورت گرفت و مقام معظم رهبري نيز اين دولت را تأييد کردند.
ايشان با بيان اين که اين مسائل دليل مطلق بودن نميشود، اظهار داشتند: در کنار اين خدمات، آهسته آهسته سخناني مطرح شد که قضاوتهاي فراواني در اين باره صورت گرفت، ولي بعدها مسائلي ظاهر شد که قابل توجيه منطق، برهان و شرع نبود.
رييس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)با تأکيد بر اين که برخي اقدامات اخير، حتي با اقتضاي سياسي نيز سازگار نبود، خاطرنشان کردند: اين که به گونهاي رفتار شود که رهبري، مراجع، علما و مردم متدين را از خود ناراضي نمود و کاري کرد که صميميترين دوستان نيز با او به مخالفت بپردازند، توجيهي ندارد.
ايشان در پايان تصريح کردند: در اين ميان ما وظيفه داريم در مرحله نخست، فردي که شيفته اين شخص شده است را متوجه اشتباهاتش کنيم و در مرحله بعد خواص فريبخورده را نيز نجات دهيم.