به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين بازيگر عنوان کرد: سريال طنز مانند يک سريال جدي نيست که پنج نفر وارد اين عرصه شوند و طنز شکل بگيرد؛ اين عرصه به سابقه احتياج دارد و ما افراد باسابقه زياد داريم که در اين زمينه تحصيلات نيز دارند ولي متاسفانه از آنها استفاده نميشود و آنها بيکار هستند.
وي خاطرنشان کرد: مسؤولان تلويزيون بايد ايراد بگيرند که يک کارگردان حق ندارد در هر سريالي که ميسازد از يک تيم ثابت استفاده کند؛ عدالت دربارهي تقسيم کار در تلويزيون وجود ندارد.
لطفي اظهار کرد: با وارد شدن افراد جديد در طنز مخالف نيستم ولي تکليف افرادي که وارد عرصه طنز شدند و تحصيلاتش را هم داشتند اما ديگر از آنها استفاده نشده چه ميشود؟ من خودم پنج سال است که بازي نکردهام.
وي در ادامه عنوان کرد: آغاز تصويربرداري قبل از پايان فيلمنامه و همچنين فرستادن سريال به روي آنتن قبل از پايان مراحل فني، خيلي ميتواند بر روي کيفيت آثار تاثير داشته باشد؛ علتش هم اين است که مسؤولان تلويزيون بايد به نويسندهها و کارگردانها بگويند که تا متنشان تمام نشده کليد نزنند، همه اين مسائل به مسؤولان تلويزيون برميگردد و عيب آن اين است که برنامهريزي نميشود.
اين بازيگر افزود: عيد و ماه رمضان را هر سال داريم اما يک ماه مانده به اين ايام از توليدکنندگان ميخواهند که با عجله يک سريال بسازند و در نهايت وقت کم ميآورند؛ نويسندگان زمان کمي براي نوشتن دارند در نتيجه بازيگر نيز گنگ بازي ميکند و نميداند که کاراکترش چيست.
غلامحسين لطفي درباره رقابت سريالهاي طنز تلويزيون با سريالهاي طنز شبکه نمايش خانگي به خبرنگار ايسنا گفت: اصولا در کار هنري رقابت بد نيست به شرطي که با حسادت فرق کند؛ اگر رقابت باشد سالم است و هر دو گروه سعي ميکنند بهتر شوند ولي اگر حسادت وجود داشته باشد هر دو تقليد ميکنند.
وي افزود: اگر رقابت باشد سريالها بهتر ميشوند اما اينگونه نيست و متاسفانه ديدهام که شبکهاي از طرح شبکه ديگر استفاده ميکند؛ در واقع سريالها شبيه هم شدهاند؛ مسؤولان هستند که بايد جلوي اين نواقص را بگيرند که متاسفانه اينگونه نيست.
غلامحسين لطفي از برنامه طنز «خنده بازار» در ايام نوروز که خود در آن بازي کرده بود انتقاد کرد و گفت: «خنده بازار» برنامه خوبي نبود؛ از آن دسته برنامههايي بود که فيلمنامهاش از قبل نوشته شده بود و نگراني ما اين بود که نميدانستيم چه بايد بازي کنيم.