
به گزارش مشرق به نقل از اسلام تايمز، شيخ "تميم بن حمد آل ثاني" وليعهد قطر گفت: انقلاب هاي مردم عرب نشان دهنده اين است که دموکراسي با اشغال سرزمين تفاوت دارد و اسلام نيز با آزادي هيچ تناقضي ندارد. مسئولين کشورهاي عربي نيز نبايد کاري کنند که عزت مردم عرب پايمال گردد.
شيخ تميم همچنين تأکيد کرد: انقلاب هاي عربي نشان دادند که جوانان عرب به هيچ وجه به مفاسد نمي پردازند و مفاسد نظام را نيز تحمل نمي کنند کما اينکه آزادي با هويت عربي و اسلام و دين مذهب هيچ تناقضي ندارد.
وي افزود: عدالت با اشغال بهدست نمي آيد. اشغال سرزمين نه تنها عدالت و دموکراسي را به دنبال ندارد بلکه مصداق بارز استبداد است و مردم نيز براي مبارزه با استبداد و اشغال کشور دست به مبارزه مي زنند.
وي با اشاره به حوادث جاري در خاور ميانه و شمال آفريقا بيان داشت: طوفاني که منطقه هم اکنون شاهد آن است بيانگر اين است که اين مردم هستند که در مورد خود تصميم گيري مي کنند و هم اکنون مردم اين مناطق و کشورها نيز مي خواهند در مورد خود و آينده و خود و تاريخ کشورشان تصميم گيري نمايند.
شيخ تميم از همگان خواست که راضي نشوند که عزت فردي مردم عرب توسط حکومت مستبد کشور پايمال گردد و همچنين عزت ملي مردم عرب نيز نبايد توسط نيروهاي اشغالگر خدشه دار شود.
وي افزود: تحولات اخير منطقه ناشي از تفکر فعال خود مردم اين منطقه است و هيچ القاي خارجي در بين نيست و اين به خاطر اين است که مردم اين مناطق به خاطر مسايل موجود در کشورشان خواستار عدالت هستند.
ولي عهد قطر تأکيد کرد: مساله اصلي جهان عرب مساله فلسطين است و اين خواست همه جهان عرب است نه برخي از کشورهاي عربي. عدم تحقق عدالت در فلسطين در از مهمترين عوامل بروز اين انقلاب ها در منطقه بوده است و بايد براي آن يک راه حل جامع و دائمي پيدا کرد.
رياض از مواضع قطر بشدت عصباني است و مقامات اين کشور را تهديد کرده که در اگر از مواضع رياض در مورد انقلاب هاي منطقه تبعيت نکند اين کشور را نيز اشغال خواهد کرد.