کد خبر 44896
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۶

يک متخصص تغذيه گفت: مصرف گوشت قرمز، جگر و سبزي‌ها موجب شادابي دانش‌آموزان مي شود و به خصوص مصرف آن براي کنکوري‌ها توصيه مي‌شود.

به گزارش مشرق، مرتضي صفوي در گفت‌و‌گو با فارس با بيان اينکه دانش‌آموزان در دوران کنکور از قندهاي ساده زياد استفاده نکنند، اظهار داشت: بر اثر خوردن قند‌هاي ساده، انسولين در خون زياد ترشح مي‌شود که موجب افت قند خون آنها مي‌شود؛ افرادي که در زمان کنکور از قندهاي ساده و شکلات استفاده مي‌کنند، انسولين بيشتري در خون آنها ترشح ‌شده و در نتيجه موجب افت قند خون در آنها مي‌شود.

اين متخصص تغذيه اضافه کرد: دانش‌آموزان در وعده‌هاي غذايي خود از ماست و شير استفاده کنند زيرا به دليل داشتن کلسيم فراوان براي سلول‌هاي عصبي بسيار مفيد است و موجب آرامش اعصاب در دانش‌آموزان مي‌شود.

وي در ادامه گفت: دانش‌آموزان در اين دوران ماهي مصرف کنند به دليل اينکه ماهي حاوي اسيد چرب امگا 3 است که از کم‌خوني پيشگيري مي‌کند و موجب افزايش يادگيري مي‌شود.

صفوي بيان داشت: دانش‌آموزان در اين دوران از غذا‌هاي حاوي آهن مانند گوشت قرمز، جگر، مغز، سبزي‌ها و تخم مرغ استفاده کنند که موجب شادابي و از بين رفتن کسلي آنها مي‌شود زيرا ويتامين‌‌هاي گروه B موجود در اين مواد براي تقويت ذهن و آرامش اعصاب دانش‌آموزان مفيد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس