به گزارش مشرق ، روزنامه تماشا در گزارشي با تيتر “مسابقات کشتي زنان در ايران “تحليل جالبي از تلاش فدراسيون کشتي براي عبور از يک غيرممکن ارائه داده است. اين روزنامه همچنين در روتيتر اين گزارش عبارت “تلاش فدراسيون براي عبور از يک غيرممکن “ را نيز برگزيده است.
اين روزنامه با اشاره به اينکه نزديک به 10 سال است که ايران به دليل همزماني مسابقات کشتي مردان و زنان از ميزباني رقابتهاي جهاني کشتي باز مانده است، نوشت: برگزاري مسابقات کشتي زنان فارغ از همه موانع و مشکلات، خلاف موازين و اعتقادات اسلامي ايران است تا جايي که تاسيس باشگاه کشتي زنان نيز فارغ از طرفداراني که داشت با مخالفت جدي افکار عمومي و مراجع تقليد مواجه شد.
در ادامه گزارش اين روزنامه آمده: اما با اين حال ميزباني مسابقات قهرماني جهان وسوسهاي است که ذهن مديران کشتي و ورزش را به خود مشغول کرده است. ميزباني با رعايت همه جوانب، پايبندي به اصول و ارزشهاي اسلامي و در نهايت جلب نظر فيلا.
در شرايط فعلي بحث حضور زنان در رقابتهاي جهاني کاملا منتفي است اما با توجه به اينکه در ايران زنان با پوشش اسلامي در رشتههاي متعددي مسابقه ميدهند و عوامل اجرايي برگزاري اين رقابتها نيز خانم هستند، به نظر ميرسد پتانسيل برگزاري مسابقات کشتي زنان در ايران وجود دارد.
در بخشهاي پاياني گزارش روزنامه تماشا نيز آمده که: تنها مسأله موجود محل برگزاري مسابقات کشتي زنان است. سوالي که گويا محمدرضا يزدانيخرم راهچارهاي براي آن يافته است. هر چند که شخص رييس فدراسيون هيچ عجلهاي براي رسانهاي کردن آن ندارد. اما گفته ميشود ورزشگاه آرارات، مجتمع ورزشي اقليتهاي مذهبي در ايران برگ برنده يزدانيخرم است. جايي که ميتوان مسابقات کشتي زنان قهرماني جهان را با تماشاگر و عوامل زن برگزار و رضايت مارتيني را هم جلب کرد. گفته ميشود يزدانيخرم قصد دارد اين پيشنهاد را به فيلا و مارتيني بدهد اما پيش از هر اقدامي مصر است از مسئولان عاليرتبه نظام و مراجع تقليد مجوز بگيرد. اگر رييس فدراسيون کشتي بتواند اين برنامهاش را عملي کند قطعا به نقطه عطف کارنامه 23 سال حضور در راس فدراسيونهاي ورزشياش خواهد رسيد.