کد خبر 43210
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۸

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم رويکرد دانشگاهها در ورود به فضاي انتخابات مجلس نهم را رويکرد نظام دانست و از تشکلهاي دانشجويي خواستار شد در انتخابات مجلس شوراي اسلامي پيشگام باشند و در اين زمينه دو نکته را مد نظر قرار دهند.

به گزارش مشرق، غلامرضا خواجه سروي در گفتگو با مهر درباره سياستهاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دانشگاهها براي فضاسازي انتخاباتي در دانشگاهها با توجه به برگزاري انتخابات مجلس نهم در اسفند ماه ?? گفت: همواره سياست نظام جمهوري اسلامي ايران در بحث انتخابات، مشارکت حداکثري بوده لذا طبيعتا فضايي که بايد در دانشگاهها شکل بگيرد مانند ساير انتخابات گذشته همين فضاي مشارکت حداکثري است.

دانشگاهها در انتخابات مجلس نهم رويکرد نظام را دنبال مي کنند

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم افزود: تلاش مي کنيم فعالين دانشگاه به سمت ايجاد نشاط سياسي در دانشگاه بروند و دانشگاهها آرام آرام بتوانند به عنوان مرجع فکري و خط دهنده در اين زمينه ها اقدام کنند. دانشگاهها قطعا در مسائل انتخابات بايد رويکرد نظام را دنبال کنند و طبيعتا بايد به اين جهت بروند.

تشکلهاي دانشجويي براي انتخابات مجلس با برنامه باشند

خواجه سروي اضافه کرد: هيئت هاي نظارت و کرسي هاي نظريه پردازي در دانشگاهها نيز بايد همين سياست را دنبال کنند يعني تا جايي که فضاي دانشگاه و مقررات اجازه مي دهد در دانشگاهها براي انتخابات فضاسازي صورت گيرد اما دعواهاي سياسي بيرون را نبايد به درون دانشگاه بکشند و دانشگاه نبايد پايگاه يک فرد يا گروه سياسي باشد اما اين قضيه بايد به افزايش مشارکت سياسي مردم بيانجامد.

وي از همه تشکل هاي سياسي دانشجويي خواستار شد در آستانه انتخابات مجلس نهم با برنامه و پيشگام باشند و در انتخابات نيز بر اساس مصالح ملي نقش آفريني کنند.

شوراي نگهبان و وزارت کشور؛ شاقول دانشگاهها

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در پاسخ به اينکه حدود شرايط نيروهاي سياسي که در برنامه هاي سياسي آستانه انتخابات مجلس نهم مي توانند در دانشگاه تردد سياسي داشته باشند چگونه بايد باشد گفت: "کساني که قاعدتا شوراي نگهبان و وزارت کشور تأييد کنند و به رسميت بشناسند مي توانند بر طبق قوانين هيئت نظارت دانشگاه از فضاي دانشگاه استفاده و به مشارکت حداکثري کمک کنند."

کانديداهاي مجلس بيشتر به ختم و عروسي مي روند تا دانشگاه!

وي خاطرنشان کرد: نمي دانم در آستانه انتخابات مجلس کانديداها چقدر تمايل به حضور در دانشگاه دارند. کانديداها در دوره هاي گذشته انتخابات مجلس کمتر در دانشگاه حاضر مي شدند و بيشتر به حضور در محلات، خانه ها، مجالس عقد و عروسي و ختم و مهماني و ... مايل بودند.

محيط دانشگاه در اسفند ماه آماده است

خواجه سروي با بيان اينکه محيط دانشگاه در زمان برگزاري انتخابات مجلس نهم يعني در طول اسفند ماه آماده است و مشکل خاصي ندارد، گفت: افراد به عنوان کانديداي مجلس نمي توانند با حضور در دانشگاه خود را نامزد انتخابات معرفي کنند اما به عنوان اشخاص صاحب نظر مي توانند در فضاي دانشگاه حضور پيدا کنند.

عبور و مرور سياسي بي دعوت در دانشگاه ممنوع

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم افزود: بر اساس مقررات هيئت نظارت دانشگاه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي سخنراني اين افراد حتما دعوت کننده مي خواهد و دعوت کننده نيز بايد يک شخص حقوقي در داخل دانشگاه باشد. يعني شخص حقيقي نمي تواند فردي را دعوت کند اما افراد با دعوت شخص يا نهاد حقوقي در چارچوب مقررات دانشگاه مي توانند به دانشگاه بيايند و از فضاي دانشگاه استفاده کنند.

تريبون دانشگاه محل اعلام کانديداتوري نيست

اين استاد علوم سياسي دانشگاه امام صادق (ع) خاطرنشان کرد: اينکه افرادي با حضور در دانشگاه بخواهند از فرصت دانشگاه استفاده کنند و نامزدي خود در انتخابات را از طريق تريبون دانشگاه اعلام کنند و بعد تأييد صلاحيت هم نشوند که درست نيست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس