کد خبر 43141
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۶

مدير هماهنگي و ترويج سازمان جهاد کشاورزي استان اردبيل از جذب سرباز سازندگي در استان اردبيل خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، عباس‌ بخش‌عليزاده اظهار داشت: اين جذب براي اعزام شهريور‌‌ماه انجام مي‌شود و ما داوطلبان را از بين فارغ‌التحصيلان رشته‌هاي کشاورزي انتخاب مي‌کنيم.

وي با بيان اينکه افراد مي‌توانند براي ثبت‌نام به سايت اينترنتي جهاد کشاورزي و يا مديريت شهرستان‌ها مراجعه کنند، افزود: براي جذب سرباز سازندگي با محدوديتي مواجه نيستيم.

مدير هماهنگي و ترويج سازمان جهاد کشاورزي استان اردبيل گفت: آخرين مهلت ثبت‌نام تا 14 ارديبهشت‌ماه بوده و به مدارک ارسالي بعد از مهلت ياد شده ترتيب اثر داده نمي‌شود.

وي خاطرنشان کرد: در اين جذب نيرو رشته‌هاي آبياري، باغباني، گياه‌پزشکي و دامپروري در اولويت قرار دارد.

بخش‌عليزاده هدف از جذب اين نيروها را کمک به عرصه توليد و کشاورزي اعلام کرد و افزود: با جذب و فعاليت اين افراد که دانش‌آموخته رشته‌ کشاورزي هستند بخش عمده‌اي از خلأ بين دانش و تجربه در مزارع پر مي‌شود.

وي اظهار داشت: در کنار جذب سرباز سازندگي و ورود آنها در عرصه‌هاي مختلف چند سالي است که در قالب طرح شبکه‌هاي مراقبت از مهندسان ناظر استفاده مي‌کنيم و در اين زمينه به نتايج خوبي نيز در سال‌هاي اخير دست يافته‌ايم.

مدير هماهنگي و ترويج سازمان جهاد کشاورزي استان اردبيل با بيان اينکه آميختگي علم، دانش و عمل يک ضرورت در عرصه کارآمدي توليد و افزايش بهره‌وري است، افزود: در اين مسير برخي تشکل‌ها نيز جهاد کشاورزي را ياري کرده و به توسعه علمي عرصه توليد کمک کرده‌اند.

بخش‌عليزاده توانمندي در عرصه توليدات کشاورزي را در سايه بهره‌مندي از دانش و تجارب ارزنده دانست و از متوليان خواست براي تحرک در اين بخش ياريگر جهاد کشاورزي باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس