کد خبر 43140
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۳

رئيس سازمان دامپزشکي از شيوع سويه جديد تب برفکي در کشور خبر داد و گفت: سويه جديد موسوم به "آسيا يک" از مرزهاي شرقي وارد ايران شده است.

به گزارش مشرق، سيد محسن دستور در گفتگو با مهر در پاسخ به اين پرسش که براي مقابله با سويه جديد تب برفکي در استان کرمان چه اقداماتي انجام شده است، گفت: به دامداري ها، مراکز دامپزشکي و مسئولان در اين رابطه هشدار داده شده است و فعلا در حال پيگيري هستيم تا سويه جديد مشکلي را ايجاد نکند.

وي افزود: سويه جديد تب برفکي امکان دارد که به واکسنهاي موجود در کشور جواب ندهد، چون واکسن هاي ما مربوط به سويه‌هاي موجود در کشور است و ممکن است سويه جديد در مقابل آن مقاومت کند.

رئيس سازمان دامپزشکي با اشاره به اقدامات بهداشتي براي مقابله با اين بيمار،ي گفت: براي جلوگيري از شيوع اين بيماري قرنطينه ها را تشديد کرديم تا سويه جديد موسوم به "آسيا يک" مشکلي را در دامداريهاي کشور ايجاد نکند.

دستور در خصوص ميزان تلفات اين بيماري افزود: در برخي از موارد درگيريهايي داشتيم و سازمانهاي جهاني هم به ايران در رابطه با وجود اين بيماري در کشورهاي همسايه هشدار داده اند اما تاکنون تلفات زيادي در اين بيماري نداشتيم.

وي در رابطه با مرکز شيوع اين بيماري اظهار داشت: سويه جديد تب برفکي با نام آسيا يک از کشور همسايه شرقي به ايران راه يافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس