کد خبر 42854
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۴

هافبک ايراني اوساسونا اسپانيا، با مصدوميت روبرو شده و نمي تواند اين تيم را تا پايان مسابقات لاليگا همراهي کند، از طرفي جدايي مسعود شجاعي از اوساسونا قطعي است و مسئولان اين تيم تمايلي به تمديد قرارداد او ندارند.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، عملکرد هافبک ايراني مورد قبول و تأييد مسئولان اوساسونا قرار نگرفته است و اين بازيکن از اطرفيان و هم تيمي هاي خود شنيده است که مسئولان تمايلي به حضور وي در اين تيم ندارند، به همين دليل شجاعي پيش از اتمام فصل در تلاش است تا براي فصل آينده خود تصميم گيري کرده و تيم مورد نظر خود را برگزيند.

گفتني است، باشگاه استقلال تمايل دارد تا باب مذاکرات را بااين بازيکن گشوده و صحبت هاي اوليه در خصوص حضور شجاعي در استقلال را فراهم کند، اما اين امر تاکنون تحقق نيافته است و از طرفي ديگر مسعود شجاعي اعلام کرد که ترجيح مي دهد در يک تيم اروپايي به فوتبال خود ادامه دهد .

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسن امیدبخش ۲۱:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۱
    0 0
    شجایی یک نه بزرگ به برانکو بگو و به تیم دوست خوبت نکو نام استقلال بیا و در استقلال فوتبال خودت را به پایان برساند تا محبویت که داری صد چندان شود ما هوداران و 30 میلیونی استقلال منتظر اقای تاکنیک اسیا شجایی هستیم استقلال قهرمان قلب ها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس