به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، جف اشتاين روزنامهنگار آمريکايي در روزنامه واشنگتن پست داستان دختران جوان عراقي را که به اميد گرفتن رواديد مهاجرت به آمريکا به ذلت در برابر نظاميان آمريکايي تن دادهاند روايت ميکند.
بر اساس اين گزارش، يک مقام آمريکايي در عراق از اين دختران جوان براي دادن رواديد مهاجرت باجگيري ميکرد و در واقع اين دختران مجبور بودند که ميان داشتن شرافت و عفت و رواديد مهاجرت يکي را انتخاب کنند.
اشتاين در ادامه مينويسد: اين دختران جوان که همگي فارغالتحصيلان دانشگاهي بودند و ميتوانستند به زبان انگليسي صحبت کنند، با يگانهاي مختلف ارتش آمريکا همکاري ميکردند و اغلب براي اينکه نظاميان بتوانند اسامي آنها را به راحتي به خاطر بسپارند اسامي انگليسي مانند ليندا، سوزان، کتي، ماري و انجل را براي خود انتخاب ميکردند. تعداد زيادي از اين دختران بدليل همکاري با نيروهاي آمريکايي از سوي عراقيها کشته شدهاند.
بدليل خطراتي که ممکن بود در دراز مدت جان اين مترجمان را تهديد کند، وزارت خارجه آمريکا رواديد ويژهاي براي برخي از اين مترجمان صادر ميکرد تا بتوانند به آمريکا بروند. براي بسياري از مترجمان اين رواديد يک اميد بزرگ به شمار ميرفت. اما مشکل اصلي اين بود که صدور اين رواديد منوط به موافقت "کريستوفر جي کرچمير " مسئول صدور مجوزهاي امنيتي در پايگاه نظامي آمريکايي واقع در منطقه "الخضراء " در بغداد بود.
کرچمير متخصص مبارزه با جاسوسي و يکي از پيمانکاران آمريکايي در عراق در سال 2009 بود که به زبان عربي مسلط بود و به يگان گارد ملي در کاليفرنيا براي کار در بخش اطلاعاتي آمريکا وابسته بود.
بنا بر اين گزارش، کرچمير در آن زمان در سن 26 سالگي بود و در همان زمان به دو زني که در حال بررسي مدارکشان بود به همراه تعدادي از کارمندانش تجاوز کرده است و آنها را مورد آزار جنسي قرار داد. وي تمام زناني را که به نحوي تلاش کردند تا از او شکايت کنند، مورد مجازات قرار ميداد و تمام مدالها و نشانهاي امنيتي آنها را ميگرفت و درخواست رواديد آنها را منتفي ميکرد.
کرچمير در تماس تلفني که اواخر سال گذشته با او برقرار شد اين خبر را تکذيب کرد و آن را يک ادعاي عجيب توصيف کرد و از توضيحات بيشتر در اينباره خودداري و تلفن را قطع کرد. تلاش براي تماس مجدد با او نيز بيفايده بود زيرا او نميخواست با خبرنگاران در اينباره سخن بگويد.
از سوي ديگر بسياري بر اين باورند که روساي کريستوفر ماهها از اين شيوه رفتار او با زنان اطلاع داشتند اما هيچ کاري براي محدود کردن او انجام ندادند. اين زنان عراقي و سرگرد "ديويد اندروود " يک افسر ارتش آمريکا که دادخواستهاي مربوط به آزارجنسي زنان کريستوفر را پيگيري ميکرد، در اينباره ميگويند که کارفرمايان او يا دستگاه اطلاعاتي آمريکا پاسخي به اين اعتراضها ندادهاند.
در اوايل دسامبر 2009، اين سرگرد نامهاي براي "ريموند اوديرنو " فرمانده نيروهاي آمريکايي در عراق ارسال ميکند و در آن از اقدام کرچمير در آزار جنسي زنان مترجم شکايت ميکند.