کد خبر 42176
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۹

نايب ئيس فدراسيون فوتبال گفت: اينکه کي‌روش زميني به استان اصفهان سفر کرده، ايرادي ندارد چرا که از طبيعت و زيبايي‌هاي ايران استفاده مي‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاين، مهدي تاج رئيس کميته داوران، عصر امروز نشستي با اعضاي کميته داوران در خصوص برگزاري رقابت‌هاي هفته‌هاي پاياني برگزار کرد.

او درباره اين جلسه گفت: «نشستي را با عسگري و سليماني برگزار کرديم تا تمام مسائل مربوط به هفته‌هاي پاياني رقابت‌هاي ليگ برتر و دسته يک را مورد بررسي قرار دهيم. خوشبختانه حسين عسگري به مسائل داوري مسلط بوده و برنامه‌ريزي‌هاي لازم را در خصوص هفته‌هاي پاياني ليگ برتر و دسته يک انجام داده است و در واقع داوران براي قضاوت در هفته‌هاي پاياني ليگ کاملا آماده‌اند.در پي برگزاري کلاس توجيهي يک روزه براي 40 داور و کمک داور،رئيس فدراسيون، رئيس سازمان ليگ برتر و رئيس کميته انضباطي حضور خواهند داشت و مطالبي را براي هر چه بهتر برگزار شدن مسابقات و قضاوت، ارائه خواهند کرد.»

نايب رئيس اول فدراسيون در خصوص سفرهاي سرمربي تيم ملي فوتبال و اينکه او از هواپيما مي ترسد گفت:« اينکه شايعه شده کرش از پرواز مي‌ترسد، کذب محض است.چرا که وقتي پروازي از استان به استان ديگر صورت مي‌گيرد، طبق استاندارهاي بين المللي بوده و هيچ خطري وجود ندارد. اينکه او زميني به استان اصفهان سفر کرده، به نظر من ايرادي ندارد چرا که از طبيعت و زيبايي‌هاي ايران استفاده مي‌کند. ضمن اينکه حداکثر تا پايان هفته سرمربي تيم ملي اميد نيز معرفي خواهد شد تا با تشکيل اردوهاي مدون و مطلوب، شرايط خوبي را براي تيم‌هاي ملي کشورمان در مسابقات پيش رو فراهم کنيم.»
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس