گروه جهاد و مقاومت مشرق - خردادماه سال 88 بر اثر عملیات انتحاری تروریستها در مسجد حضرت علیابن ابیطالب(ع)زاهدان همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) جانباز شد.
برای دیدن اقوام همسرش به زاهدان رفته بود و طبق عادت همیشگی برای ادای فریضه نماز به مسجد رفت تا دیداری هم با دوستانش داشته باشد. رکعت اول نماز بود که بمبی منفجر شد.30 نفر شهید و بیش از 100 نفر مجروح شدند.
یادآوری آن واقعه برای «ایمان بنیادی»سخت است.
بعد از آن مجروحیت مشکلاتش زیادی شد.آن زمان پسرش سه ماهه بود و پشت سر گذاشتن دوران درمان و رفت آمدش به تهران و بیرجند بسیار سخت گذشت.
قبل از مجروحیتش در اداره راه و شهرسازی بیرجند کارمند بود.مدرک لیسانس الکترونیک داشت.اما بعد از مجروحیت؛قراردادش لغو شد و تحت پوشش بنیاد شهید قرار گرفت.
روزهایش را با مطالعه کردن و همکاری با پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی بعنوان داور بخش اختراعات میگذراند اما همیشه دوست دارد دوباره به سرکار برگردد چون که مطالعه و پژوهش برایش آن هم صرفا در منزل خسته کننده است.
پس از دوران مجروحیت در مقطع کارشناسی ارشد برق پذیرفته شد دوسال درس خواند اما مشکلات رفت و آمد به تهران و مشکلات دیگر انصراف داد.
ایمان بنیادی و مشکلات جانبازان در شهر
فکر نمیکنم یک جانباز ویلچری بتواند از بیرون راحت وارد محیط جامعه شود چون مناسبسازی درستی انجام نشده و خودم با وجود این مشکل از سال 88 تاکنون فقط با خودرو رفت و آمد میکنم.
مسکن،مشکل اصلی
مشکل اصلی من مسکن است که درحال حاضر مستاجرم و وضعیت خانهام با وجود پله و آسانسور بسیار سخت است به همین دلیل از محیط خانه کمتر خارج میشوم.
در دیدار با معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که همراه استاندار و مسئولین بنیاد شهید به خانهام آمدند، حجتالاسلام شهیدی قول مساعد برای حل مشکل مسکن داد که تا امروز این مساله از سوی استان پیگیری و حل نشده است.
آرزوها
دیدار با رهبری و اینکه به گونهای زندگی کنم که خودم وخانوادهام سربلند و عاقبت به خیری باشیم.
همسرم مرا در تمامی مراحل سخت زندگی همراهی کرده و مدیون صبر و زحمات او هستم. زندگی انسان در دنیا،آمیخته با مشکلات عجیبی است که اگر در مقابل آن بایستد و صبر، شکیبایی و مقاومت به خرج دهد، به یقین پیروز خواهد شد و اگر ناشکیبایی کند و در برابر حوادث زانو بزند،هیچگاه به مقصد نخواهد رسید.
منظور از "صبر"همان استقامت در برابر مشکلات و حوادث گوناگون است که نقطه مقابل آن "جزع"،بیتابی،از دست دادن مقاومت و تسلیم شدن در برابر مشکلات است."صبر" از مهمترین ارکان ایمان است.امیرمومنان علی(ع) موقعیت صبر را در برابر ایمان، همانند موقعیت سر نسبت به بدن میدانند.
همسران جانباز سختیهای بسیار زیادی را تحمل میکنند، اما هیچگاه لب به شکوه باز نکرده و در سکوت تحمل میکنند.
دغدغه مسئولین تنها به حضور در خانه جانبازان ختم نشود
فهیمه بنیادی همسر جانباز ایمان بنیادی
اوایل مجروحیت همسرم شوک بزرگی وارد زندگیام شد، اما الان از زندگی راضی هستم.قطعا خداوند متعادل اجر این زحمات را به ما همسران جانباز خواهد داد و نیت ما از این صبر، ثواب الهی برای آخرتمان است. البته امیدوارم مسئولین دغدغه ایثارگران را دغدغه خودشان بدانند و شرایط خانوادههای جانباز را درک کنند و همدردیشان تنها به حضور در خانه جانبازان ختم نشود.
همیشه از خدا میخواهم که سالم باشم تا بتوانم از همسرم نگهداری کنم چوناگر خودم هم مریض شوم حتی در حد سرماخوردگی، زندگیمان سخت میشود.
مسئولان آگاه باشند، تنها با دادن حقوق به جانبازان همه مشکلات آنان حل نمیشود.
خردادماه سال 88 بر اثر عملیات انتحاری تروریستها در مسجد حضرت علیابن ابیطالب(ع)زاهدان همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) جانباز شد.
منبع: ایسنا