به گزارش مشرق، دکتر محمدحسين سرورالدين در گفتگو با مهر افزود: کنکور دکتري براي اولين بار با حضور حدود 131 هزار داوطلب برگزار شد که اين ميزان شرکت کننده حتي براي سازمان سنجش هم غيرقابل باور بود برآورد اوليه ما 50 هزار نفر بود و حتي بر اساس اين تعداد حوزه بندي صورت گرفته بود.
وي افزود: اما با ثبت نام اين تعداد از داوطلبان در آزمون دکتري تخصصي فعاليت سازمان سنجش بيشتر شد، البته با وجود اينکه از نظر کمي و کيفي اين آزمون حساس تر از ديگر آزمون هاي سازمان سنجش بود اما از سوي ديگر فرآيند اجرايي آن براي ما راحت تر بود.
سرورالدين طيف تحصيلات شرکت کننده را يکي از عوامل تسريع در اين فرآيند برشمرد و گفت: افرادي در اين آزمون شرکت کرده بودند که در سطح کارشناسي ارشد و تحصيلات عاليه بودند و همکاري بسياري بهتري از سوي داوطلبان در اين آزمون انجام گرفت.
وي در پاسخ به اين موضوع که آيا گزارش خاصي از تخلف و يا تقلب در آزمون دکتري تخصصي سال 90 به سازمان ارائه شده است يا نه، گفت: اين آزمون با وجود حساسيت بالايي که بر آن حاکم بود اما بدون مشکل خاصي برگزار شد و گزارشي که حوزه هاي آزمون ارائه کرده اند دلالت بر صحت آزمون دارد.
رئيس سازمان سنجش آموزش کشور يادآور شد: تنها در يکي از حوزه ها به دليل اشتباه تعدادي از برگه ها کم آمده بود که آن نيز سريعاً از سوي همکاران سنجش تامين شد و هيچ مشکلي در فرآيند آزمون در آن حوزه بوجود نيامد.
وي با تشکر رسمي از عوامل اجرايي آزمون و داوطلبان در برگزاري صحيح اين آزمون خاطرنشان کرد: پيش بيني مي شود تا پايان ارديبهشت نتايج اوليه کنکور دکتري تخصصي سال 90 را اعلام کنيم که بر اساس آن سه برابر ظرفيت پذيرش به دانشگاهها معرفي مي شوند.
سرورالدين اظهار داشت: دانشگاهها يک ماه براي برگزاري مرحله دوم آزمون که شامل مصاحبه يا اعمال سوابق تحصيلي است، فرصت دارند و پس از آن بايد نتيجه ارزيابي خود را به سازمان سنجش اعلام کنند.
وي درباره انتشار کليد کنکور دکتري تخصصي نيمه متمرکز سال 90 گفت: روال سازمان سنجش اين است که کليد آزمون هاي خود را منتشر کند و قطعاً در مورد اين آزمون هم همين طور است کليد سئوالات بايد با دقت کامل استخراج و در هسته هاي تخصصي چک شود تا اشتباهي رخ ندهد. اميدواريم بتوانيم در روزهاي ابتدايي هفته جاري آن را منتشر کنيم.