کد خبر 409554
تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا با معرفی آمریکا به عنوان بدهکارترین کشور جهان در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد بدهی خارجی ایران در این سال از ۱۰۳ کشور جهان کمتر بوده است.

 به گزارش مشرق، اداره اقتصادی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا کل بدهی خارجی ایران در پایان سال 2014 را 10.17 میلیارد دلار اعلام کرده است.

بر اساس بررسی های این نهاد اطلاعاتی آمریکا با وجود تحریم ها بدهی خارجی ایران در سال 2014 نسبت به سال قبل از آن 460 میلیون دلار کاهش یافته و بدهی خارجی 103 کشور جهان از جمله همه کشورهای صنعتی از ایران در سال 2014 بیشتر بوده است.

این در حالی است که 15 رتبه نخست در رده بندی کشورهای بدهکار جهان را کشورهای توسعه یافته و صعنتی به خود اختصاص داده اند.

آمریکا با بدهی 15.68 تریلیون دلاری به عنوان بدهکارترین کشور جهان شناخته شده و انگلیس با 9.57 تریلیون دلار و آلمان با 5.7 تریلیون دلار به ترتیب در رتبه های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته اند.

میزان بدهی خارجی فرانسه 5.3 تریلیون دلار و رتبه جهانی این کشور چهار اعلام شده است. ژاپن نیز با بدهی 3 تریلیون دلاری در رتبه پنجم قرار گرفته است.

کشورهای لوکزامبورگ با 2.9 تریلیون دلار، ایتالیا با 2.6 تریلیون دلار، هلند با 2.3 تریلیون دلار، اسپانیا با 2.2 تریلیون دلار، و ایرلند با 2.1 تریلیون دلار به ترتیب رتبه های ششم تا دهم را به خود اختصاص داده اند. سوئیس، استرالیا، بلژیک، کانادا و سوئد نیز به ترتیب رتبه های یازدهم تا پانزدهم را در رده بندی کشورهای بدهکار جهان به خود اختصاص داده اند.

کشورهای دیگری که بدهی خارجی بیشتری نسبت به ایران دارند عبارتند از: کانادا با 1.3 تریلیون دلار، چین با 894 میلیارد دلار، روسیه با 683 میلیارد دلار، برزیل با 535 میلیارد دلار، امارات با 173 میلیارد دلار،‌ عربستان با 164 میلیارد دلار، پاکستان با 62 میلیارد دلار، عراق با 58 میلیارد دلار،‌ اردن با 26 میلیارد دلار و بحرین با 18 میلیارد دلار.

{$sepehr_album_25613}


منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 3
  • محسن ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    3 1
    تا جایی که بنده میدونم میزان بدهی خارجی یک کشور به تنهایی مهم نیست اونچه اهمیت داره مقایسه این بدهی با میزان تولید ناخالص داخلی اون کشوره. به همین دلیل هم بدهی امریکا اینقدر بالاست چون حجم اقتصاد بسیار بزرگی داره. کم بودن بدهی کشورمون هم لزوما نشون دهنده وضعیت خوب ما نیست...
  • ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    2 0
    بدهی امریکا تنها 90 درصد تولید ناخالص داخلی امریکا را تشکیل میدهد که از نظر اقتصادی عادی است.مثلا کشوری مانند ژاپن 110 درصد تولید ناخالص داخلی اش بدهی دارد.
  • ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    1 1
    خاک بر سر مشرق و مشرق نشینان با این نوع تلیغ
  • ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    1 0
    آخه ما تو این چند ساله پول کلانی وارد کشورمون نشده که بدهکار باشیم. نه سرمایه گذاری خارجی و نه چیز دیگری :|
  • ۱۷:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    اینا به کی بدهکا رند؟
  • ناشناس ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    2 0
    آخه سگ با ما رابطه داره که دیگه بدهکار هم باشیم! همش تحریم و با اون کشورهایی هم که رابطه ی خوبی داریم چهار تا کشور گرسنه ی آفریقایی هستند که نیاز به صدقات و نذورات ما دارند!
  • ۱۸:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    1 0
    کاش ماهم میشدیم سویس یا سوئد با اونهمه بدهی.
  • ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۸
    1 0
    مشرق جان! بهتر نبود از يك كارشناس اقتصادي در مورد اين خبر نظر خواهي ميكردي!؟
  • رسول ۲۱:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
    0 0
    مشرق جون پول داری قرض بدی
  • ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۰
    1 0
    هرچه بدبختر بدهی کمتر
  • مسعود ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۷
    1 1
    به نظر م امریکا نفت رو از عربستان می خره و عربستان پولشو تو بانک هایی آمریکا سرمایه گذاری می کنه و بعد آمریکا با همون پول از عربستان نفت می خره اینجا فقط نفت دست آمریکا می رسه و چون کشور های دیگه برای خرید و فروش بین المللی به دلار احتیاج دارن از آمریکا می گیرن و جنس می دن و اینجا بدهی برای آمریکا می مونه و این خبر فکر کنم واقعیه
  • Hasan ۲۳:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۴
    1 1
    دوستان مثل این که بد متوجه شدن این بدهی با اون بدهی که تو ذهن شماست فرق داره،هر کشوری داره برای خودش پول بدون پشتوانه چاپ میکنه که یعنی خلق پول که همپون بدهی هستش این توضیحش خیلی مفصله،و این اصلا خوب نیست و زمینه ساز فروپاشی اقتصادی،اگه تو اینترنت سرچ کنین بیش از چهارصد جلد کتاب در مورد خلق پول یعنی خلق بدهی کتاب چاپ شده توسط خود غربی ها.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس