
به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، شب گذشته مجري برنامه نود، يک بار ديگر با اظهار نظر درباره موضوعي خارج از مباحث فوتبالي، آن هم با جهت گيري خاص، مواضع خود در خصوص مسائل غير ورزشي را آشکار ساخت.
عادل فردوسي پور در قسمت 90 درجه اين برنامه در توضيح بازي پرسپوليس - استيل آذين، با بيان اينکه "حقيقي که ميدونست اخراجيها خنده دار نيست به اخطاريها ميخنديد"، ضمن عقده گشايي نسبت به ساخته سينمايي مسعود دهنمکي که يکي از پرفروش ترين فيلمهاي تاريخ سينماي ايران شده، يک بار ديگر موضع خود در رقابت بين "اخراجي ها 3" و رقيب شکست خورده اين فيلم را علني کرد.
مجري نود طي دو برنامه قبلي نيز با رپرتاژهاي ويژه اي که براي ساخته سينمايي اصغر فرهادي رفته بود، نشان داد وقتي پاي منافع شخصي و رنگي پيش بيايد هيچ ارزشي براي سليقه و علايق مردم قائل نيست و يقه چاک دادن براي حرکات خودجوش و احترام به آرا و نظر مردم، عوامفريبيي بيش نبوده که اين آقا براي کسب شهرت از آن استفاده مي کرده.
با اين وضعيت يک سوال اساسي مطرح است و آن اينکه، تاخت تاز و ابراز سليقه شخصي اين آقا آن هم خارج از چارچوب موضوع برنامه نود و سواستفاده از محبوبيت اين برنامه تا کي ادامه خواهد داشت؟