کد خبر 4078
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۱

کارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: کاهو بهترين سبزي است که مي‌توان به عنوان سالاد در وعده سحر مصرف کرد زيرا آب و فيبر زيادي دارد و از تشنگي و يبوست پيشگيري مي‌کند.

به گزارش سرويس جامعه مشرق تابناک به نقل از يک کارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت نوشت، بهتر است غذاي مصرفي در وعده سحري خصوصيات و ويژگي وعده ناهار را داشته باشد.
زهرا عبداللهي گفت: وعده سحري مي‌تواند شامل انواع مختلف پلو‌ها و انواع خورشت‌ها باشد. مصرف سبزي‌ و سالاد نيز در سحري براي کاهش احساس تشنگي بسيار مؤثر است.
کارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود: حداقل سالادي که مي‌توان تهيه کرد، سالاد خيار و گوجه فرنگي است که مي‌توان با افزودن کمي هويج يا جوانه گندم و ماش به ارزش غذايي آن افزود.
عبداللهي گفت: بهترين سبزي که مي‌توان به عنوان سالاد در سحر مصرف کرد، کاهو است. اين سبزي در مقايسه با ساير سبزي‌ها از آب بيشتري برخوردار است و به همين دليل مي‌تواند از احساس تشنگي در طول روز بکاهد.
وي اضافه کرد: همچنين فيبر بالاي کاهو مانع ابتلاي روزه داران به يبوست مي‌شود. مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري توصيه نمي‌‌شود زيرا با تحريک انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلول‌ها و در نتيجه کاهش قند خون مي‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس