به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از ايسنا، نيروي هوايي آمريکا براي حل اين مشکل رقابتي ترتيب داده و افراد را به اختراع يک دستگاه تصويربرداري حرارتي دعوت کردهاست.
نيروي هوايي آمريکا با برپايي اين رقابت که «کنترل از راه دور خصوصيات جمعيتشناسي انسان» نام گرفته اميدوار است که بتواند به دستگاهي دستيابد که بتواند سن افراد (کودک، نوجوان، بزرگسال) و جنسيت گروههاي کوچک افراد در فاصله دور را تشخيص دهد.
جايزه اين اختراع 20 هزار دلار بوده که پس از اطمينان از عملکرد صحيح آن پس از نصب به مخترع آن داده ميشود.
در گذشته ثابت شده که خطاي ديد نتايج مرگباري داشته و بدين معني است که خلبانها در هدفگيري و کشتار اهداف اشتباه خطر ميکنند.
از آنجا که بر اساس گزارشهاي رسيده احتمالا اين وسيله بر روي هواپيماي بدون سرنشين در افغانستان مورد استفاده قرار خواهد گرفت، ارتش آمريکا بيشتر از گذشته مشتاق است تا اثرگذاري اپراتورهاي نظارتي هواپيماهاي بدون سرنشين خود و شيوه آنها براي انتخاب اهداف را بهبود بخشند.
يکي از بزرگترين مشکلات اپراتورهاي هواپيماهاي بدون سرنشين، تشخيص اهداف از روي فيلمهاي نظارتي است. از آنجايي که براي مثال در افغانستان نيروهاي شبهنظامي مانند مردم عادي لباس ميپوشند، تشخيص درست آنها از يکديگر دشوار است.
اين رقابت يکي از چهار رقابتي است که توسط نيروي هوايي آمريکا به عنوان بخشي از برنامه ابتکارات آزاد جديد خود راهاندازي کرده است. ديگر رقابتهاي حال حاضر اين ارگان شامل مسابقه «طراحي و شبيهسازي يک تيراندازياب دقيق» با جايزه 50 هزار دلاري و «بارريزي هوايي انساني» با جايزه 20 هزار دلاري است.