کد خبر 40375
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۱

شکست انحصار توليد ميکروبالن هاي پليمري با بومي سازي آن در کشور محقق شد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، ميکرو بالن هاي پليمري ، در واقع توپ هاي کوچکي در ابعاد 50 تا 100 ميکرون اند که فضاي داخلي آنها از گاز پر شده است . ميکروبالن ها در صنايع مختلفي نظير صنايع نظامي ، هوافضا ، دارويي ، ساختماني و ... کاربرد دارند .

علي اکبر يوسفي رئيس پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران گفت : تاکنون توليد اين مواد در انحصار چند کشور خارجي بود اما محققان اين پژوهشگاه با تلاش و همت خود توانستند پس از 2 سال تحقيق اين مواد را توليد کنند .

محمد عطايي پژوهشگر و عضو هيات علمي پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران هم گفت : اين مواد راهبردي بيشتر در صنايع نظامي و ساخت قطعات سبک با استحکام زياد و در صنايع هوا فضا کاربرد دارد .

وي گفت : تعبيه اين مواد در باک هواپيما باعث مي شود ، اگر باک بر اثر ضربه اي دچار ترک خوردگي يا شکاف شد ، اين مواد به طور خودکار اقدام به ترميم قسمت آسيب ديده کنند .

اين پژوهشگر يکي ديگر از کاربردهاي اين مواد را در صنايع دارويي عنوان کرد و افزود : قرارگرفتن داروها درميکروبالن ها باعث مي شود ، رهايش دارو در بدن بيمار تنظيم شود و اثر بخشي آن مدت زمان طولاني تري تداوم يابد .

عضو هيات علمي پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران گفت : استفاده اين مواد در صنايع خانگي نيز مي تواند مانع از خروج صداهاي ناهنجار شود ، همچنين اين مواد مي تواند از انتقال حرارت در ساختمان ها جلوگيري کند . استفاده در صنايع آرايشي و بهداشتي ، معدن و راه سازي و ساخت بدنه زير دريايي ها از ديگر کاربرد ميکروبالن هاي پليمري است .

عزيز الله نودهي پژوهشگر و عضو هيات علمي پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران گفت : تحريم ها باعث شد واردات اين مواد به کشور با محدوديت هاي مواجه شود ، اما توان متخصصان ايراني توليد اين مواد را در کشور امکان پذير کرد .

وي افزود : هم اکنون توليد نيمه صنعتي اين مواد در کشور آغاز شده و پيش بيني مي شود تا چند ماه آينده اين ماده راهبردي به توليد انبوه برسد .

با توليد اين ماده مي توان سالانه از خروج ميليون ها ارز از کشور جلوگيري کرد .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس