کد خبر 39994
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۸

محققان علوم پزشکي کشور موفق به تهيه و توليد چاي جايگزين «ساتورکس» براي پيشگيري از ابتلا به چربي خون ناشي از مصرف غذاهاي چرب شدند.

به گزارش مشرق، دکتر علي صالح‌نيا، مديرعامل لابراتوار تحقيقات کاربردي گياهان دارويي لرستان در گفت‌وگو با ايسنا اظهار کرد: با توجه به مصرف غذاهاي چرب، کم تحرکي و نداشتن فعاليت بدني و به تبع آن مصرف نشدن کالري دريافت شده، معمولاً چاقي، حادث و نهايتاً خون، چرب و نارسايي‌ها و بيماريي‌هاي گوناگوني از جمله فشار خون، سردرد، بي حوصلگي و نهايتاً ناآرامي و در برخي موارد حتي ديابت ايجاد مي‌شود. از آنجا که، اين موضوع يکي از معضلات مهم و به شکل بيماري پيشرونده سلامت جسمي ورواني جامعه را تهديد مي کند، ضروري است که در تغذيه دخالت کرده و فرمول هاي سالم، موثر و کارآمد را در اختيار جامعه قرار دهيم.

وي افزود: نظر به اين که اغلب افراد جامعه، چاي مي‌نوشند، بر آن شديم با استفاده از گياهان دارويي منحصر به‌فرد ايران، فرمولي گياهي به شکل دمنوش تحت عنوان «ساتورکس» طراحي و عرضه کنيم. اين دمنوش مانع جذب چربي‌هاي غذايي شده و همچنين با تنظيم اعمال کبدي علاوه بر تنظيم چربي خون، سبب کاهش بافت‌هاي چربي ذخيره شده در بدن مي‌شود.

صالح‌نيا درخصوص ويژگي‌هاي مصرف اين دمنوش گياهي اظهارکرد: اين چاي به دلايل ياد شده و همچنين جذب راديکال هاي آزاد، موجبات آرامش مصرف کنندگان را فراهم مي‌کند. با توجه به تعداد زياد بيماران قلبي عروقي، مصرف ساتورکس باعث کاهش بيماري آترواسکلوروزيس از طريق مهار «هايپرليپيدمي» ناشي از تغذيه ي چرب و پرکالري مي‌شود.

وي در پايان با بيان اين که اين دمنوش گياهي در حال ورود به مرحله صنعتي و توليد انبوه است، اظهار اميدواري کرد با حمايت مسؤولان هرچه زودتر دمنوش «ساتورکس» به عنوان يکي از فرآورده‌هاي مکمل غذايي و دارويي به جامعه ارائه شده و شاهد ارتقاء سلامت عمومي جامعه باشيم.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس