به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاريها،عبدالعلي صاحبمحمدي در جلسه امکانسنجي انتقال وزارت راه و ترابري به اظهار داشت: بر اساس تصميم دولت مبني بر تمرکززدايي از پايتخت، به دنبال انتقال وزارتخانهها به استانهاي پرظرفيت کشور بر اساس توانايي اين استانها هستيم.
وي با بيان اينکه پيشنهاد انتقال وزارت راه و ترابري به اصفهان از سوي استاندار اين استان ارائه شد و با برگزاري جلسات مختلف، تصميمگيري در اين ارتباط به مرحله نهايي رسيد، افزود: در همين راستا بازديدهايي به منظور مشخص شدن امکانات موجود و همچنين اختصاص مکانهاي مشخص به وزارت راه و ترابري انجام شد.
معاون وزير راه و ترابري تصريح کرد: البته اين مسئله مهم داراي ملاحظاتي است که بايد با مراعات بسياري از موارد و مسائل جنبي در مورد آنان تصميمگيري کرد.
وي به مرکزيت استان اصفهان در کشور اشاره کرد و بيان داشت: ظرفيت اين استان در راههاي ريلي، جادهاي و هوايي بالاست و ميتواند مکان خوبي براي انتقال وزارت راه و ترابري باشد.
صاحبمحمدي ادامه داد: انتقال وزارت راه و ترابري به اصفهان نياز به بررسي و فرصت زماني بالايي دارد و بايد با تحليل به اين نتيجه رسيد که آيا مجموع وزارت به اصفهان منتقل شود يا تنها يک يا برخي از معاونتها بايد منتقل شوند.
وي با اشاره به اينکه در صورت موافقيت براي انتقال وزارتخانهها به دنبال استقرار وزارت راه و ترابري براي هميشه نهتنها مدت زمان محدودي در اصفهان هستيم، افزود: تصميمهايي که در اين راستا گرفته ميشود، پس از برگزاري جلسات بسيار کارشناسانه است و بر اين اساس ميتوان گفت که تمام جوانب انتقال وزارتخانهها از پايتخت بررسي ميشود.
معاون وزير راه و ترابري اضافه کرد: در صورتي که ساختمانهاي پيشنهادي وزارت راه و ترابري آماده شود از هفته آينده معاونت آموزش و پژوهش وزارت راه و ترابري و آموزشکدههاي اين وزارتخانه به اصفهان منتقل ميشوند.
معاون وزير راه و ترابري گفت: در صورتي که ساختمانهاي قابل ارائه به وزارت راه و ترابري آمده شود، از هفته آينده معاونت آموزش و پژوهش و آموزشکدههاي اين وزارتخانه به اصفهان منتقل ميشوند.