کد خبر 39398
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

مخالفت انقلابيون مصري با نامزدي رئيس فراکسيون روابط خارجي پارلمان رژيم سابق براي دبيرکلي اتحاديه عرب، تلاش آنها براي تخليه ميدان تحرير و انتقال مبارک به شهر طور در منطقه سينا براي آغاز محاکمه از مهمترين تحولات اين کشور است.

به گزارش مشرق، مهر به نقل از پايگاه محيط و خبرگزاري آلمان نوشت: جنبش موسوم به "شش مارس" بر مخالفت با دبير کلي "مصطفي الفقي" تاکيد کرد.

اين جنبش در بيانيه اي آورده است: انقلابيون هرگز نمي پذيرند شخصي که تمام زندگي خود را در خدمت رژيم فاسد گذرانده است به عنوان دبيرکل اتحاديه عرب انتخاب شود و تلاش شود که به وي وجهه داده شود.

بيانيه مذکور تاکيد کرد: اين مردم ثابت کردند که به اندازه کافي افراد لايق دارند که نماينده مصر براي سمت دبيرکلي اتحاديه عرب شود و مردمي که در راه آزادي خون داده است هرگز راضي نخواهد شد که يک فاسد معرفي شود به ويژه که دبيرکلي وظيفه سنگيني است که مفسدان از عهده آن بر نمي آيند.

در اين بيانيه ذکر شده است : ما ضمن مخالفت شديد خود با انتخاب الفقي، از دولت و شوراي نظامي مي خواهيم که از اين اقدام خود صرف نظر کنند پيشينيه وي اجازه هيچ سمتي را نمي دهد به ويژه که وي رسوايي هاي بزرگي را حتي در دوران مبارک داشته است.

ورود مبارک به طور سينا براي محاکمه

همچنين منابع خبري اعلام کردند که "حسني مبارک" رئيس جمهوري مخلوع مصر براي انجام تحقيقات به شهر طور در استان سينا منتقل شده است.

اين منابع افزودند: مبارک در يک واحد نظامي نزديک به مرکز امنيتي استان سينا نگهداري مي شود و وي تحت تدابير شديد امنيتي به اين منطقه انتقال داده شده است و عبدالله الشاذلي از وکلاي دادستاني سينا از مبارک تحقيق مي کند.

تلاش انقلابيون براي تخليه التحرير

خبر ديگر اينکه ائتلاف جوانان انقلابي با اشاره به تلاش براي کمک به تخليه ميدان التحرير، تاکيد کرد: اين موضع به مفهوم مخالفت ما با تحصن نيست، بلکه تلاشي براي مقابله اقداماتي است که سعي در شکاف در صفوف انقلابيون دارد.

ائتلاف مذکور ادامه داد: اين اقدام به منظور وحدت صفوف و متمرکز کردن آن براي رسيدن به خواسته هاي مردمي است تا با شدت بيشتري اهداف تحقق يابند.

آغاز بازجويي از صفوت شريف

منابع خبري مصري از آغاز بازجويي از "صفوت الشريف" رئيس مجلس شوراي سابق مصر در حادثه کشتار تظاهرات کنندگان انقلابي موسوم "موقعه الجمل" خبر دادند.

منابع مذکور تصريح کردند که اين تحقيقات به طور سري دنبال مي شود و به روزنامه نگاران و مردم اجازه ندادند که از روند تحقيقات آگاه شوند.

شايان ذکر است که وي تحت تدابير شديد امنيتي از سلول به دادگاه انتقال شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس