کد خبر 39211
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۱

رئيس کميته سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به موضع گيري هاي اخير مقامات اردني عليه جمهوري اسلامي گفت: مجلس نسبت به موضوعات مربوط به اردن حساس بود و با اين موضع گيري ها حساس تر شده است.

به گزارش مشرق، حشمت الله فلاحت پيشه نماينده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با مهر در رابطه با جلسه فوق العاده کميته سياست خارجي در باره موضوعات مربوط به اردن گفت: اين جلسه با حضور برخي از مسئولين از وزارت خارجه و دستگاههاي مرتبط برگزار شد. در اين جلسه موضوع رابطه با کشور اردن و شرايط اين کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

وي افزود: کميته سياست خارجي فارغ از مصلحت انديشي ها و با توجه به آرمانهاي انقلاب اسلامي نگراني هاي واقعي در اين زمينه را درک کرده و معتقد است که هرگونه رفتار در عرصه سياست خارجي باشد با درک مسائل بين المللي و منطقه صورت بگيرد.

وي اردن را کانون تمرکز آمريکا و عربستان سعودي براي جلوگيري از حرکت هاي انقلابي دانست و گفت: اردني ها در سياست خارجي همواره در قبال ايران موضع منفي اتخاذ کرده و در پروژه ايران هراسي در منطقه نيز نقش بسزايي داشتند.

وي در رابطه با دعوت از شاه اردن و بازتاب هاي آن نيز گفت: وزارت خارجه اين کشور پس از اعلام مواضع داخلي در اين زمينه موضع گيري منفي داشته است و همين موضع گيري موجب شده است که مجلس نسبت به دعوت از پادشاه اردن و موضوعات مربوط به آن کشور حساس بوده ، حساس تر بشود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس